Skocz do zawartości

Obcy Inny świat: SpacePort

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

prevka_29.jpg

Najlepsze imho - dokladne, ostre i ladnie wycieniowane. Imho tak powinno wygladac - na ostatnich obrazkach jest za jasno ;/.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 108
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ta praca najbardziej mi się podoba z tych co biorą udział w konkursie.

Pracka jest zaje... Też tak kiedyś będą umieć :D

Napisano

>>Knysha - ciekawa interpretacja - ;), ale jakiegoś breake, może tu brakuje powiedzmy promyk energii między wieżami ::cool:: i jeszcze tak midtown się troszku wg mnie rozłazi oraz cień z lewego dolnego kawałka trochę inaczej się wg mnie powinien rozkładać // ale ogólnie to ja się na tym nie znam ...

Chociaż lubię się poczepiać ;P

>>_Kreska_ - szczerze mówiąc to się się nad tym napracował. I za to Premium Powinno lecieć i podziwiam Cię za wytrwałość do Corel'a - do którego ja cierpliwości kiedyś nie miałem,

Powodzenia

Gość _Kreska_
Napisano

dzieki serdecznie za komentarze, co do pracki to zamieszczam plik do nominacji (w tym i pierwszym poscie). zmian prawie nie ma, troche zmienilem statki i gwiazdki na niebie.

prevka_45.jpg

Gość _Kreska_
Napisano

ja tam koncze, a wlasciewie dodaje krociutki opis (no bo o czym tu pisac ;)) i zamieszczam w pierwszym poscie ostateczna wersje. Troszeczke tylko kolorki zmienilem. Poza tym to samo co w nominkach.

dzieki Wszystkim za komentarze, i powodzenia pozostalym uczesnikom w finale :)

Napisano

Kreska xDD wywal ta paskudna flare obiektywu !!! Wszystko pieknie, ale ona tak psuje pica! jedyne na czym sie skupia obraz to na inny kolor bialych kolek xDD

pozdr

Gość _Kreska_
Napisano

tera to juz za późno, ze tak powiem musztarda po objedzie :( tez mnie drazni

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności