slizgi Napisano 18 Kwiecień 2006 Napisano 18 Kwiecień 2006 Witam dawno nic nie dawalem wiec prosze... a teraz cos wiecej o obrazku, mial isc na pewne party demoscenowe (nie poszedl), wykonany juz chyba z 2 michy temu jak nie wiecej, jeszcze mysza w pho, duzo siedzenia i dlubania w 1200*1600 a tu pare szczegolow :) pozdrawiam
Eden-3d Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 ciekawa praca,tylko to drzewo sie troche zlewa z gorami
WWWoj Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 super lubie takie klimaty bardzo podoba mi sie niebo. Postacie może troche jakby wklejone, wydaje mi sie, ze mogły by mieć mocniejsze kontrasty.
TeNZuO Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Buddha wydaje sie taki nieco przekrzywiony. Zakladam, ze ma byc on odlegly, ale sie taki nie wydaje, ma zbyt duzy kontrast. Powinno byc wiecej efektu atmosfery, tak jak w przypadku dalszych gor oraz dolnej czesci buddhy :p. Zyskalby wtedy wiecej glebi, stalby sie odleglejszy, trudniej dostepny.
Gość Caspik Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 swient klimat - widoczny twoj styl ;) bardzo fajnie wyglada ten kamienny posag ;) Jedyne co mi sie niezbyt podoba to te dwa ludki ;/ IMO jakos nie wspolgraja z reszta pozdro :D
Morbid Karbid Napisano 19 Kwiecień 2006 Napisano 19 Kwiecień 2006 Trochę słabo z kompozycją. Masz obrazek przedzielony na pół, góra - niebo, dół - trawka. Lepiej by było, gdyby kamera była niżej. Większe drzewo sięgające górnej krawędzi byłoby ciekawsze. Podobnie umieszczenie postaci na tle tej ciemnej wyrwy mąci odbiór. Poza tym odbiór pozytywny.
Rekomendowane odpowiedzi