xeav Napisano 19 Kwiecień 2006 Share Napisano 19 Kwiecień 2006 Videotutorial pokazujący tworzenie sukienki (mayacloth) w programie Autodesk Maya. CLOTH: DRESS QUICKTIME 11 MB http://www.xeav.net/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Destroyer Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 a zrób tutek do ubranka z kołnierzem typu słowacki który opada na ubranie ja męczyłem sie z tym 2 dni i nic nie wyszło ;-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 hehe tez sie nad tym meczylem:P i tez nie wiem:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 pokażcie zdjęcie jak to wygląda :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 właśnie, pokażcie bo nie wiem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 1 2 3 4 chodzi o stojacy kolnierz:P... jak Cantona:D [+] tak tylko jak dochodzi do symulaci to kolniez opada na ubranie a nie "stoji"!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 no a czego tu nie rozumiec modeling jak modeling - nic trudnego tu nie widać :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 to chyba kwestia odpowiedniego ułożenia krzywych, później dołączenia jako łatki z odpowiednią wartością shtifness lbu po prostu modeling ja mówi Hindus :> [+] tak tylko jak dochodzi do symulaci to kolniez opada na ubranie a nie "stoji"!!! może będzie stał poprzez nie dopuszczenie grawitacji i zwiększenie klatek relax z 5 do np 100? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 bo sie zachowujecie jak :) niektóre rzeczy jest prosciej zrobic niż sie mogło by wydawac - gdzies na necie jest tutek do majki odnosnie modelingu postaci własnie z czyms podchodzącym pod ten badziew wsytający koło szyji - nie dokładnie ale mysle ze ten sam sposób był by dobry , jak znajde to podrzuce link. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 A cos takiego pod maxa8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 pod maxa 8 tez jest cloth (modyfikator), byl na glownej stronie autodesku opis jak to dziala :) a dziala bardzo fajnie :D pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi