pit17 Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Hejka ostanio zabralem sie za pracke zwiazana bezposrednio z filmem Finding Nemo Narazie jest tego malo ale to ze wzgledu na zblizajaca sie maturke:( no ale coz Update bedzie dosyc pozno byc moze ze dopiero po egzaminach narazie wrzucam to co mam modele nie maja jeszcze ostatecznego ksztaltu, mam nadziej doprowadzic ta prace do konca:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Ładne, ładne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nevariel Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 są dosyć podobne do oryginalow rekin troche odstaje od reszty przydałoby sie jeszcze poprawic płetwy tego ostatniego powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 siemka juz po pisemnych:) udalo mi sie znalezc troche wolnego czasu i skonczylem model Idola teraz troche przyspieszę z robieniem modeli choc bedzie tego dosyc duzo czekam na uwagi i ewentualne porady:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 hehe fajniutkie:D pokaz siatke tego ostatniego bo w kilku miejscach widac bledy:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 14 Maj 2006 Autor Share Napisano 14 Maj 2006 siateczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 fajne modele, nie mam sie czego przyczepić - powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 hehe rekin mi sie najberdziej podoba:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 idol tez fajny, tylko te pletwy nieco kwadratowe;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 Heja maly update mecze i mecze ta plaszczke model niby prosty a potrafi naprawde wkurzyc jeszcze nie skonczylem ale prosze o ewentualne porady co do modelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 Ładne to :) Film oglądałem dosyć dawno, więc nie potrafię sobie dokładnie przypomnieć wyglądu bohaterów, ale nie ma się czego zaczepić :) Jakiej techniki modelingu użyłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeq Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 okolice ust plaszczki i nad ustami tam gdzie zwykle jest nos widac zgrzyt siatki za duzo poly tam upchnales uzyj relax brusha:) ale dawaj dalej mam nadzieje ze jaas fajna scenke ulozysz z tego:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 dzieki za uwagi Szymeq, juz biore sie do poprawek maczuga: normalny poly modeling, zaczalem od plane i tak siakos poszlo dalej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 16 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2006 ho ho troche czasu zlecialo ale postanowilem wrocic na krotko do mojego projektu poprawilem troche rzeczy w poprzednich modelach i zrobilem Tada tak na szybkiego nie ma On jeszcze deatli na pletwach ale wkrotce je dodam ocencie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Heh:) Miałeś jakieś referki? Czy tylko same czyste same ujęcia? Myslę, że organika ci idzie dobrze, wiesz o co chodzi w tym:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pit17 Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Hejka ogladalem najwazniejsze ujecia z tymi postaciami i robilem screeny to bardzo pomaga:) narazie odstawiam rybki i biore sie za ta moj nieszczesny model glowy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi