sith_LORD Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 animka zajmuje ok 15 mb. więc daję tu linki na dwa serwery na każdym znajduje się jeden plik rar... po 7 mb http://www.republika.pl/mechanizmokrag_cz1/mech.part1.exe http://www.republika.pl/mechanizmokrag_cz2/mech.part2.rar jest staruszką...ale mam do niej sentyment...moje pierwsze zabawy w maxie 2,5 jeszcze..więc bądźcie wyrozumiali...:]:]:] rzyczę miłego oglądania[yes]:][rotfl]
Gotham Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 Troszkę przy długa jak mówiłem. Ale miejscami naprawdę przyjemnie się ogląda.
Swietlik Napisano 19 Sierpień 2003 Napisano 19 Sierpień 2003 jakoś tak mało się dzieje, ale niektóre fragmenty naprawde fajnie przemyślane...
sith_LORD Napisano 19 Sierpień 2003 Autor Napisano 19 Sierpień 2003 to bardziej zbiór obrazów aniżeli konkretna historia czy scenariusz..obrazów które w połączeniu z muzyką poprzez swój klimat , atmosferę miały wzbudzać pewne emocje...taki był wtedy mój zamiar.. ale dzięki[piwo]
Swietlik Napisano 23 Sierpień 2003 Napisano 23 Sierpień 2003 Więc ci się udało, szykuj coś nowego..[yes]
VGT Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 Nazwa tematu dosyć intrygująca, wypowiedzi pozytywne, więc chodź jadę na modemie, to postanowiłem, że muszę to obejrzeć!! :) Trochę się ściągało, ale się doczekałem i... nie żałuję! Tak jak napisałeś, jest to zbiór niepowiązanych ze sobą fragmentów i niby taki spokojny, mało się dzieje, ale ten klimat wciąga i po prostu przykuwa uwagę tak bardzo, że trzeba obejrzeć do końca. Świetna robota!
DarCon Napisano 5 Wrzesień 2003 Napisano 5 Wrzesień 2003 filmik mimo swojej daty ma swoją duszę która w nim przetrwała do dziś , jest bardzo tajemniczy byłem bardzo ciekaw co dalej ,co dalej ? bardzo fajny pomysł na wykorzystanie go w dzisiejszej dobie techniki maxa 5.0 > Może byś powrócił do tego projektu i zmodyfikował go ze swoją dzisiejszą wiedzą?
Rekomendowane odpowiedzi