chveti Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Nie wiedziałem do jakiego działu to dać więc daje tutaj. Moje pytanie brzmi - co to za font? Podobny do deckera ale to nie on..nie umiem dorwać. Dzięki za wszelaką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 http://www.myfonts.com/WhatTheFont/ wrzuć tu tylko część tekstu jako obrazek i poda Ci fonta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 :P a darmowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 cholera... znam ta czcionke - tyko nazwy nie pamietam :D Euro(...)cośtam mialo nazwe :/ hmm... moze to? EDIT: eee... raczej nie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2006 znalazłem coś podobnego sf old republic ale Litery jak P i D są chybione wyraźnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 cholera - wiem co to za czcionka -_- Jutro poszukam na drugim kompie - moze sie gdzies uchowala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 http://www.k-1-print.jp/description/font/image/eurostyle.gif to podobne jest, ale to chyba nie to :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 hm z jednej male "y" troche nie takie, druga ma kursywe w lewo :/ w obu małe "a" są inne tak BTW to wygląda jak skrzyżowanie Ariala i Century Gothic ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Moze stworzymy/wykorzystamy ten dzial wlasnie do roztrzygania spraw fontow ? Czesto mam podobny problem z fontami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 linotype helvetica 45? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Tak Sans to jest to....źle sprecyzowałem pytanie :) Chodzi mi o darmowy odnośnik do tego fonta , przeszukałem 1001fonts.com , dafont.com i nico co by było baardzo podobne :P Synuś - może być :) Pozdrawiam i dzięki za odzew. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 To wygląda mi na czcionke Dotum. Przepisałem kawałek tekstu tą czcionką, chyba podobna... Niestety nie mogę jej wyciąnąc z systemu... w katalogu z czcionkami jej nie ma, a wyszukiwanie w systemie nic nie dało. Jak wiesz jak to wyciągnąć to mogę Ci ją wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Najgorsze jest tu to a , ta czcionka (której szukam) wyróżnia się samymi kołami z dodatkami kresek ;) bardzo ładna stylistycznie i pasująca do wszystkiego. Sorry za wybrzydzanie ; ] co do A to w tekscie podałem takie jak dałeś ale chodzi mi o takie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jagi Napisano 25 Kwiecień 2006 Share Napisano 25 Kwiecień 2006 No to trzeba precyzować pytania, to wkońcu nie szukasz tej czcionki co podałeś we wzorze, tylko jakiejś innej do niej podobnej... nie masz nawet jej wzoru? To nie wiem jakim cudem chcesz ją znaleźć ale życzę powodzenia :D Jeśli chodzi o podobne czcionki z takim 'a' to znam tylko Century Gothic oraz TechnicznaPomoc lub TechnicznaPomocRound... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 25 Kwiecień 2006 Dobra , mam już ;) Decker okazał się najodpowiedniejszy :) dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturros Napisano 29 Kwiecień 2006 Share Napisano 29 Kwiecień 2006 ok to ja tez podepne sie pod temat. szukam takiej czcionki tudziez zblizonej do niej;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi