Napisano 22 Maj 200618 l Autor hpkropinski: tutaj dłużo zmieniam na subdivy i troche NURBSÓW jest ale lookne ile to ma pikSar: a dokładniej to która część jest złą ? jako, że to dział WIP to mile wysłucham konstruktywnej krytyki i poprawie co się da.
Napisano 22 Maj 200618 l absolutnie nie napisałem że coś jest źle, poprostu detale tamtego mi sie bardziej podobały.
Napisano 22 Maj 200618 l Autor pikSar: aha, takie buty :) no cóż, nie można każdemu dogodzić :P thx for all za komentarze
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Autor w sumie to na tyle by było :) narazie chce skończyć na modelowaniu tego APU.
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Witam!! detaliki powalaja :) moglbys jeszcze wlozyc tam czlowieka :) pozdro
Napisano 1 Czerwiec 200618 l Autor z człowieczkiem to może za jakiś czas spróbuje :) a co do shaderków to hm.... zobaczy się :P thx for comments
Napisano 1 Czerwiec 200618 l ...wiesz... przy tym modelu... pierwsze słowa "postanowiłem sobie zrobić" brzmią śmiesznie;] Świetny model, winszuję!!:)
Napisano 1 Czerwiec 200618 l OMG, wymiekam ! Naprawde swietna robota ! Moze jeszcze jakies teksturki na koniec ? :)