Bhaal Napisano 22 Maj 2006 Autor Share Napisano 22 Maj 2006 hpkropinski: tutaj dłużo zmieniam na subdivy i troche NURBSÓW jest ale lookne ile to ma pikSar: a dokładniej to która część jest złą ? jako, że to dział WIP to mile wysłucham konstruktywnej krytyki i poprawie co się da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 absolutnie nie napisałem że coś jest źle, poprostu detale tamtego mi sie bardziej podobały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Bardzo ładne. To naprawdę dobra robota... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 22 Maj 2006 Autor Share Napisano 22 Maj 2006 pikSar: aha, takie buty :) no cóż, nie można każdemu dogodzić :P thx for all za komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUQ Napisano 22 Maj 2006 Share Napisano 22 Maj 2006 Naprawdę świetny. Pozdrawiam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shark_kk Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Dobra robota i oby tak dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shark_kk Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Dobra robota i oby tak dalej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 w sumie to na tyle by było :) narazie chce skończyć na modelowaniu tego APU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Witam!! detaliki powalaja :) moglbys jeszcze wlozyc tam czlowieka :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Detale wyszły super :) Może chociaż shaderek :) ? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 rewelacja piękne detale :) P.S. ile trisów to ma?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajzer Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 łaaał, super! detale masakryczne, bardzo fajnie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 z człowieczkiem to może za jakiś czas spróbuje :) a co do shaderków to hm.... zobaczy się :P thx for comments Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Piękne. Szczegóły godne pochwały i nagrody... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ...wiesz... przy tym modelu... pierwsze słowa "postanowiłem sobie zrobić" brzmią śmiesznie;] Świetny model, winszuję!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
'Fox' Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 OMG, wymiekam ! Naprawde swietna robota ! Moze jeszcze jakies teksturki na koniec ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bhaal Napisano 2 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 2 Czerwiec 2006 FOX - nie wiem czy bedzie mi sie chcialo mapowac go ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi