Napisano 26 Kwiecień 200619 l Witam serdecznie drogich kolegów i drogie kolezanki :). Mam problem Jeżeli dobrze pamiętam nic nie przestawiałem w ustawieniach VRaya`a a ostatnio cos sie stało ze rendery wychodzą takie (bez zadnych ustawień ani VRay`a ani materiałów [zwykły szary kolorek] ): Co sie stało ?
Napisano 26 Kwiecień 200619 l w ustawieniach rendera pod F10 masz cos takiego w zakladce v-raya - override material, albo mtl - nie pamietam. odznacz haczyk i powinno byc dobrze
Napisano 26 Kwiecień 200618 l A próbowałeś usunąć tego kwiatuszka i wyreperować samą ścianę i podłogę ewentualnie doniczkę?? Ten kwiatek dziwnie mi wygląda exportowałeś , a morze do obiekt z płytek doscha.?!
Napisano 26 Kwiecień 200618 l pokaz wszystkie ustawienia rendera poza tym co masz w evoirment ? (tym maxowym) i czy masz włączone GI ? i mała uwaga, zgodnie z regulaminem zadawania pytań i zawartym w nim punkcie #9; popraw temat to samo tyczy się twojego wątku "next Problem" w dziale 3d max
Napisano 2 Maj 200618 l Napisz co było przyczyną problemu to jak ktoś bedzie miał podobny będzie wiedział o co chodzi ?