Napisano 27 Kwiecień 200618 l Taki ziomal którego kiedyś zrobiłem , a ostatnio bawiłem sie w animowanie. http://www.wojpracownia.republika.pl/Movie14.html
Napisano 27 Kwiecień 200618 l y no dzilaa i poklatkowow jest :P heh calkiem fajy model troche ciemno i jakies texturki by sie na nim przydaly jak nic :d
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Autor Za pierwszym razem jak wczytuje to mocno klatkuje, ale pozniej powinno chodzic płynnie. Tekstur nie dałem bo słabo i długo mi idzie ich robienie. Na errora nic nie poradze bo to na darmowej republice i tam są limity godzinne :/
Napisano 27 Kwiecień 200618 l aaaa ja nic nie widza :( prosze daj jakis inne renderki bo wydaje mi sie ze to jest naprawde dobre plzzzzz
Napisano 28 Kwiecień 200618 l no model chyba fajny ale jak dla mnie scena jest za ciemna i malo go widac:)
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Autor chyba jeszcze nad nim popracuje dorobie jakieś tekstury i wtedy wrzuce
Napisano 1 Maj 200618 l Model wygląda na prawde ciekawie, przynajmniej z tego co widać na tym renderze, a niestety widać mało :(. Tak szczerze to dawno nei widziałem bardziej nieprzyjaznego odbiorcy sposobu prezentacji modelu :) Pozdrawiam