WWWoj Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Taki ziomal którego kiedyś zrobiłem , a ostatnio bawiłem sie w animowanie. http://www.wojpracownia.republika.pl/Movie14.html
Czorny Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 y no dzilaa i poklatkowow jest :P heh calkiem fajy model troche ciemno i jakies texturki by sie na nim przydaly jak nic :d
WWWoj Napisano 27 Kwiecień 2006 Autor Napisano 27 Kwiecień 2006 Za pierwszym razem jak wczytuje to mocno klatkuje, ale pozniej powinno chodzic płynnie. Tekstur nie dałem bo słabo i długo mi idzie ich robienie. Na errora nic nie poradze bo to na darmowej republice i tam są limity godzinne :/
Matys Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 aaaa ja nic nie widza :( prosze daj jakis inne renderki bo wydaje mi sie ze to jest naprawde dobre plzzzzz
rowr Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 no model chyba fajny ale jak dla mnie scena jest za ciemna i malo go widac:)
giorgione Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 strasznie ciemno - a mógłbyś pokazać to ze standardowym oświetleniem??
WWWoj Napisano 30 Kwiecień 2006 Autor Napisano 30 Kwiecień 2006 chyba jeszcze nad nim popracuje dorobie jakieś tekstury i wtedy wrzuce
PAINbringer Napisano 1 Maj 2006 Napisano 1 Maj 2006 Model wygląda na prawde ciekawie, przynajmniej z tego co widać na tym renderze, a niestety widać mało :(. Tak szczerze to dawno nei widziałem bardziej nieprzyjaznego odbiorcy sposobu prezentacji modelu :) Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi