..::Krzysiek M::.. Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 powiedz cie mi co jest źle puszka : [/img] mówcie co jest źle P.S Mod nie wiem jak zmieniać tematy wiem tylko jak edytować post :D
tpiatek Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 nie psuj sobie siatki booleanem .. podziel ten box na segmenty. Zchamferuj jeden vertex na środku i wtedy wyjdzie Ci okrągły otwór. .. bo zobacz teraz na swoją siatke .. masakra
piotrek Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 Siatka jest okropna. Pomyśl nad designem obudowy, bo ten model wygląda niezbyt ciekawie :)
vany84 Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 fakt siatke to zasadziles:P ze hej. proboj wyjsc z prostego boxa i jak najmiejsza iloscia podzialow zacznij go wycinac. jezeli cos jest jednolita powiezchnia to nie potrzebuje 20-stu dodatkowych podzialow - tak jak masz np w wglepieniu wokol cd-romu mintrill ma racie - znajdz jakis bardziej designerski przyklad do modelowania
piksar Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 jw. siatka spaskudzona wydaje mi sie ze tak prosty model mozna opękać bez booleana zresztą przedmówcy napisali wszystko.
hkropinski Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 hmmm... bardzo duzo jest zle... przedewszystkim nie podoba mi sie render, bo nawet taki slaby model i przy dobrych teksturach z dobrym oswietleniem moglby wygladac znacznie lepiej, pozdrawiam
Terrorhead Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 j.w. do tego jeszcze proporcje troszkę nie bardzo, nie poddawaj się, zrób to od początku :)
Rekomendowane odpowiedzi