Napisano 27 Kwiecień 200618 l powiedz cie mi co jest źle puszka : [/img] mówcie co jest źle P.S Mod nie wiem jak zmieniać tematy wiem tylko jak edytować post :D
Napisano 27 Kwiecień 200618 l nie psuj sobie siatki booleanem .. podziel ten box na segmenty. Zchamferuj jeden vertex na środku i wtedy wyjdzie Ci okrągły otwór. .. bo zobacz teraz na swoją siatke .. masakra
Napisano 27 Kwiecień 200618 l Siatka jest okropna. Pomyśl nad designem obudowy, bo ten model wygląda niezbyt ciekawie :)
Napisano 27 Kwiecień 200618 l fakt siatke to zasadziles:P ze hej. proboj wyjsc z prostego boxa i jak najmiejsza iloscia podzialow zacznij go wycinac. jezeli cos jest jednolita powiezchnia to nie potrzebuje 20-stu dodatkowych podzialow - tak jak masz np w wglepieniu wokol cd-romu mintrill ma racie - znajdz jakis bardziej designerski przyklad do modelowania
Napisano 28 Kwiecień 200618 l jw. siatka spaskudzona wydaje mi sie ze tak prosty model mozna opękać bez booleana zresztą przedmówcy napisali wszystko.
Napisano 28 Kwiecień 200618 l hmmm... bardzo duzo jest zle... przedewszystkim nie podoba mi sie render, bo nawet taki slaby model i przy dobrych teksturach z dobrym oswietleniem moglby wygladac znacznie lepiej, pozdrawiam
Napisano 29 Kwiecień 200618 l j.w. do tego jeszcze proporcje troszkę nie bardzo, nie poddawaj się, zrób to od początku :)