Posted April 30, 200619 yr Witam wszystkich. Oto moja pierwsza skonczona praca na tym forum: [/url] Obiekt jest zrobiony w Blenderze 2.40 i wyrenderowany w YafRay'u. Mój komputer to AMD Athlon 2000+ 256MB RAM i radeon 9550. Czekam na wasze opinie.
April 30, 200619 yr witamy na forum! :) jak na pierwsza prace to bardzo dobrze, zwlaszcza w blenderze;) render i oswietlenie troche slabe i na podstawie jakies bugi są, pozdr
April 30, 200619 yr Witam. Podoba mi się ... wygląda bardzo realnie tylko kard troche nie bardzo. Czepiam się wiem .. ale kabelek tez powywijaj może .. będzie jeszcze lepiej. Brawo za D-link :P ... Pozdrawiam
April 30, 200619 yr materiały i render są kiepskie ekran powinien mieć do okoła ze 2mm czarnej ramki a sam obraz powinien świecić ... dioda też :)
April 30, 200619 yr moze jakaks posprodukcja w ps dodala by pracy uroku ? pomysl o tym bo sam model jest ok ;]
April 30, 200619 yr Nie jest źle jak na pierwszy raz w Blenderze :D Wyżej już zostały napisane główne błędy więc ja tylko dodam że napisy wydaja mi się minimalnie za duże ale może towina kadru(ale to już jest czepialstwo ;-) ) Życzę powodzenia Pozdr
April 30, 200619 yr jak na pierwsza prace to bardzo dobrze, zwlaszcza w blenderze;) No coment:/ Popraw materialy i zmien studio, yafek moze duzo wiecej