Napisano 30 Kwiecień 200618 l Witam wszystkich. Oto moja pierwsza skonczona praca na tym forum: [/url] Obiekt jest zrobiony w Blenderze 2.40 i wyrenderowany w YafRay'u. Mój komputer to AMD Athlon 2000+ 256MB RAM i radeon 9550. Czekam na wasze opinie.
Napisano 30 Kwiecień 200618 l witamy na forum! :) jak na pierwsza prace to bardzo dobrze, zwlaszcza w blenderze;) render i oswietlenie troche slabe i na podstawie jakies bugi są, pozdr
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Witam. Podoba mi się ... wygląda bardzo realnie tylko kard troche nie bardzo. Czepiam się wiem .. ale kabelek tez powywijaj może .. będzie jeszcze lepiej. Brawo za D-link :P ... Pozdrawiam
Napisano 30 Kwiecień 200618 l materiały i render są kiepskie ekran powinien mieć do okoła ze 2mm czarnej ramki a sam obraz powinien świecić ... dioda też :)
Napisano 30 Kwiecień 200618 l moze jakaks posprodukcja w ps dodala by pracy uroku ? pomysl o tym bo sam model jest ok ;]
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Nie jest źle jak na pierwszy raz w Blenderze :D Wyżej już zostały napisane główne błędy więc ja tylko dodam że napisy wydaja mi się minimalnie za duże ale może towina kadru(ale to już jest czepialstwo ;-) ) Życzę powodzenia Pozdr
Napisano 30 Kwiecień 200618 l jak na pierwsza prace to bardzo dobrze, zwlaszcza w blenderze;) No coment:/ Popraw materialy i zmien studio, yafek moze duzo wiecej
Napisano 30 Kwiecień 200618 l Ładny ! :D ale renderek słaby, mamy takie w szkole ! :) ( szkoda ze nie 19 ;) )