ZiBi_PL Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Witam. Dzis rano narodzila mi sie w glowie nowa wersja czolgu RAVAGER ktory kiedys zrobilem ;] Narazie mam bryle + kilka detali ;] caly czas cos tam dorabiam. - Karabinek narazie tylko tymczasowo zanim niewymodeluje czegos konkretnego - dziala pewnie zmienie bo malo mi sie podobaja. 3.05.2006 - 1.09 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 No no fajny modelik. Napisał byś może o terenie w jakim będzie działał czołg, i lata w jakich. Ogólnie ładnie, jedyne zastrzeżenie jest to, że ten czołg powinien mieć wieżyczkę przsunięta do przodu, większe podwozie powinno być zdecydowanie. Gdzie są wizjery dla załogi? Pamiętaj że czym większe obciążenie czołgu tym mocniejszy powinien być śilnik. Co to za kratki z przodu zaraz pod lufami? One czemuś służą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 1 Maj 2006 Autor Share Napisano 1 Maj 2006 ten czolg nigdzie nie dzialal bo zostal wymyslony w mojej glowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 modelik przyjemny , ale te zbiorniki z tyłu to chyba na browar dla załogi :) trochę małe s stosunku do innych detali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajzer Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 Bardzo fajny czołg, podoba mi się. Tylko te kwadraty na wieży jakoś nie pasują moim zdaniem, ale po za tym jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 1 Maj 2006 Share Napisano 1 Maj 2006 a co to za kafelki na boku :) bardzo fajny modelik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FaNTOMAS Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 a co to za kafelki na boku :) ja sądzę że to aktywny pancerz ten czolg nigdzie nie dzialal bo zostal wymyslony w mojej glowie Myślałem że już masz jakiś zarys tego gdzie on mógł by działać. Jeszcze raz powiem, że świetny model i pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 ładnie ładnie widać że się starasz powodzenia w dalszej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 Bardzo łądne. Dbaj o szczegóły bo w takim czołgu to ważne. Narazie bardzo dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 2 Maj 2006 Share Napisano 2 Maj 2006 dość ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 2 Maj 2006 Autor Share Napisano 2 Maj 2006 a to karabinek ;] chyba juz taki zostanie - wiem wiem: wyglada kosmicznie i taki ma byc :P Renderki sa dosyc malutkie =/ ale widac na nich to co trzeba ;] sam karabinek niema za wielu detali bo i po co w sumie ? BIG UPDATE W PIERWSZYM POSCIE ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrzecionek Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 wszystko jest ekstra rozumiem przyszłość i takie tam ale mam pytanko jak się z tego karabinu strzela skoro on niema spustu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 strzelac sie da....ale kazdy detal zabija mi kompa. i raczej niebedzie go widac wiec po co mi spust ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 detal czyni mistrza :) zrob spust z boxa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 3 Maj 2006 Autor Share Napisano 3 Maj 2006 nudzilem sie :P trzeba sie nastawic pozytywnie przed matura wiec po wyprawie nad morze takie "cos" mi sie zrobilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 3 Maj 2006 Share Napisano 3 Maj 2006 nawet nawet :D ale nie pasują mi te kreski ... promienie (??) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PasQd Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 bardzo fajne tylko trochę mniej promyków i fajny ten ss-man w chełmie i z dzieckiem po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 hehe myślałem że to referka Twojego czołgu :) Fajnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 4 Maj 2006 Share Napisano 4 Maj 2006 " ...prawie jak CKM... " :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 4 Maj 2006 Autor Share Napisano 4 Maj 2006 Jim mee - buahahaha dobre :P teraz do kolejnego egzaminu pare dni wiec bedzie czas na zabawe w 3d :D no niby jakas tam texturka jest ale niepodoba mi sie to. znajomy twierdzi ze jak prawiwy a ja juz nic niewidze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi