Napisano 22 Sierpień 200321 l Smok jest sliczny:)Tylko mam jedno pytanie.Czy on z założenia miał się uśmiechać?Jeżeli miał być to szatański uśmiech to popracowałbym nad wyrazem jego oczu, teraz wygląda jakby usłyszał dobry dowcip:) Ale poważnie, dodaj troszke wiecej szczegółów, bo kompozycją i kolorystyką praca robi ogromne wrażenie.Bardzo dobrze stonowana:) Pozdrawiam[piwo]
Napisano 22 Sierpień 200321 l Super namalowane. Ciekawe na jakim tablecie? Gdyby mi dali sztalugi i kilka lat wolnego to pewnie bym coś takiego namalował ale napewno nie teraz tak jak powiedziałem za kilka lat. Oby Twój warsztat 3D był równie dobry , co ja mówie lepszy znacznie lepszy niż 2D to wtedy efekt powinien być powalający. Jak starczy mi czasu to postaram się dalej recenzować Twoją pracę.
Napisano 22 Sierpień 200321 l hmm...Ktoś ci mówił, że masz talent - sweet Dołączam sie do pytania o tablecik:D
Napisano 22 Sierpień 200321 l Autor hej dzięki za komentarze, tiger - to jest smok z pozytywnym nastawieniem do zycia...:) nie wiem czy będe jeszcze w nim cos zmieniał,, moze za jakis czas spojrzę swiezym okiem i poprawię jakies szczegoły. Praca powstała na wacomiea4 - + painter 8. Na dobranoc wzocam małego artworka,, jak czas pozwoli to go wymodeluję:)