th0m@s Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 W przerwie pomiędzy maturami z polaka i anglika wrzucam tutaj render mojego pokoju komputerowego brakuje jeszcze klawiatury myszki no i bajzlu :P Na dobrą sprawę to moja pierwsze praca którą postanowilem skończyć. Reszta to tutki i kilka próbnych prac. Btw maturzyści jak tam wrażenia po polskim :P
JunioR Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 jak na początki to ładnie, troche oparcie od krzesła mnie drazni poprostu za jajowate, brzydka texturka od szuflad i jak dla mnie to troszke za ponuro, ale to tylko moje odczucia :]
Gedeon Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 A przepraszam bardzo, co na twoim biórku robi czajnik ? Ogólnie bardzo ładna pracka. Render Trochę gorszy (MATERIAŁY!!!).
th0m@s Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Czajnik zajmuje pustą przestrzeń pod nieobecnośc drukarki :P A co do tekstur to chodzi o wszystkie czy tylko te denerwujace powtorzenia na tej szafeczce pod biurkiem ? :P
7demon Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Calkiem niezle, ale cos dziwnie wyglada grzejnik wedlug mnie te zeberka sa za szerokie, fajna podstawka pod monitor, sam komputer (centrala) troche mala chyba.
naeq Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 nawet nieźle, ale nie kapuje tego słońca, w koncu masz odslonięte okno a sa jakieś 2 male plamki ... dziwne bardzo...
th0m@s Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 Co do oparcia to masz racje JunioR mnie tez troche irytuje cos z tym zrobie a co do kaloryfera i centrali to chyba faktycznie cos mi sie proporcje pogubily (kaloryfer za duży a centrala za mała).
th0m@s Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 W zasadzie to nie wiem dlaczego tak wyszlo z tym sloncem swiatlo jest ustawione na cale okno. Btw co zrobic zeby przez te zaslony mimo wszystko przechodzilo troche swiatla ? Nijak nie moge do tego dojść.
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 na razie ładnie, tylko materiały padają np. panele podłogowe za bardzo odbijają otoczenie
th0m@s Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 hehehe czekałem az ktoś to powie :P a myslalem że bedzie wyglądać na "mocno wypastowaną"
piotrek Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Światło takie niecodzienne masz w tym pokoju ;] Ale to biurko i podłoga wyglancowane :D
Rekomendowane odpowiedzi