lezion Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maverick sheep Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 zmien temat watku .. slabo i malo jakies teksturki? powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 phi, was ist das? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 To jest.. coś na początek:D:D Brzydkie modele przedstawiajace nie wiem co, materiałów nie skomentuje, o oświetleniu nie bede sie wypowiadał rowniez, bo tylko brzydkie slowa mi do glowy przychodzą, ogolnie mowiac... lepiej nic nie mowic:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Na początek prosze o zapoznanie z regulaminem panującym na forum : http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 zwłasza w kwesti poprawności nazywania tematów w poszczególnych wątkach i naniesienie korekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Co to jest!! mógłbyś przynajmniej coś napisać coś o tej pracy ciemno jak w du... przerób pare tutoriali to ci na dobre wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostap.hg Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 ja tu widzę komputer (z ubiegłej epoki??) i.... silikonowy cycek xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 old school 386DX/40Mhz renderował takie coś w 20 minut (10 lat temu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 nie wstyd ci pokazywać takich prac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 postaraj sie potrenowac i zrobić coś konretnego a potem dopiero na forum :) cya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 to moze powstanie jednak taki dzial - PRZEDSZKOLE ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 5 Maj 2006 Share Napisano 5 Maj 2006 Przedszkole ? Ale jak tam by były takie prace to za przeproszeniem nei byłoby czego komentować... Pomyślec trzeba zanim coś się da na forum i to jeszcze do FW... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 jak na początek - to bardzo slabo... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tullaris Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 heh.. dla tego ja od siebie nic nie wrzucam :D... :P bo się czegoś takiego spodziewam :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 o bosz... to nawet moje poczatki byly lepsze... ja robiłem plane'a i rozwalałem po niej kulki a potem w Mental Rayu robiłem V-Ray light... to znaczy robiłem plane'a (double sided) i dawałem self illumination na 100... i dawałem wszedzie dsg material... ;) a potem mesh modeling.... masaqre... i w końcu poly modeling ;] ... teraz bawie sie v-rayem... i szklem... i poly-modelami ;) jak na poczatek polecam ci Wings 3d... pozwoli ci zrozumiec zasady poly modelingu... i nie bedziesz robił takisz szytów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 cyckowi brakuje brodawki, poza tym jak na poczatek to nei gryzie :) wyrobisz sie, a reszcie to moglbym pokazac jak wygladaja fora u dzikusow, to by tam nawet ladnei wygladalo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 _merv sprawdz date ostatniego postu - ok 2 miesięcy temu. Troche wyrozumiałości Panowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 a no tak.... hindus: zobacz na jego Disco dance ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liber Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 To już chyba chłopakowi znudziła się grafika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 a moderatorzy rzucają slowa na wiatr? temat nie zmieniony od miesięcy a jednak wątek nadal istanieje:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 Liczba postów wskazuje na brak aktywności tego użytkownika przez pewien czas. Ja osobiscie w takiej sytuacji czekam na pojawienie się usera żeby potem nie było że boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi