DraB Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Przedstawiam basóweczkę której jestem szczęsliwym posiadaczem :) Max 7 + Vray Render: cos kolo 40 minut Pozdro *poźniej więcej renderków wrzucę Obiecane HiRes: 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Fajna praca. Mnie sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Ogółem fajnie ale popraw to: -Kadr -Oświetlenie -Rozdziałka(za mała by widać bvbyło szczegóły) -Monotoniczność(nie chodzi mmi tu o funkcje ;P chodz o onbrazek, są na nim praktycznie 2 kolory, wykluczając czarny oraz biały, które w dodatku są w niedalekich odstępach od siebie, przez to obrrazek wydaje się monotonny i brzydki, poprostu popraw kolorystyke, pprzy tym oświetlenie) -Dodaj jakieś lepsze odblyski, moze chromowane albo Studyjne albo jakieś inne... tak by widać było że ta gitarka coś dobija :)) pzodrawiam i życze powdzenia, ale ogółem model fajny :))\ P.S. zaówazylem jna dole, tam gdzie gitara się opiera o oparcie, jwiadać odbicie tego czarnego prętu... chyba troszke za duze moim zdaniem, choć nie wiem, no ale moze troszke zmniejsz :)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 wyszko fajnie tylko ten czerwony(buraczkowy?) mi sie niepodoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 Calkiem ciekawa pracka, ale możesz poprawić to, co powiedział Falcom. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 6 Maj 2006 Share Napisano 6 Maj 2006 NApisał przecież że później bedzie więcej renderków :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 6 Maj 2006 Autor Share Napisano 6 Maj 2006 Wersje hires w 1 poście. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 co te struny takie gładkie jakby czyste druty tam byly wstawione, bumpa bys dał:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 W sumie ok ale nie do końca. wtyczka Jack na kablu to chyba jakaś miniaturka jak do zetawu słuchawkowego od komórki. CZemu nie duży jack? Struny to nie jest zwykły drut ale maja owijkę. Można było cos z tym zrobić albo unikać takich zbliżeń. W sumie pozytywnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 7 Maj 2006 Share Napisano 7 Maj 2006 Fajnie Fajnie. Wydaje mi się że brakuje jednego strap pin a bo tylko jeden jest a do czego pasek przyczepisz, chyba że gdzies się schował i go nie widze ;), w stojaku za mało segmentów co widać na zbliżeniu ale to już czepialstwo ;-) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 27 Maj 2006 Share Napisano 27 Maj 2006 pokretla kiepsko wygladaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi