Machu Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Też stwierdziłem, że wymodeluję flakonik perfum, bo to ostatnio modne ;) . Korzystałem z linijki...
dariusz Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 daj większe te rendery. niektórzy mają wyższe rozdzielczości ekranu niż 1024x768:D
MaGuu Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Czy ja wiem czy model taki dobry...w sumie to watpie ze boolena w tym przypadku to rzecz potrzebna...szkło się moze przez to skaszanic...
Machu Napisano 8 Maj 2006 Autor Napisano 8 Maj 2006 Większy render: W jaki sposób wypełnić? Rozumiem, że równania boolowskie to zły sposób.
notdot Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 prawde mowiac to mi sie nie podoba tlo monotonne kaustyka dziwna szklo ma siatkwe skopana szczegolnie na krawedzi "tej najblizej kamery" stolik/podstawe bys chociaz oteksturowal jakims drewnem czy czyms takim
merv_ Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 zmien material szkla, i sprobuj boolowskim równaniem wypelnic. Siatka jakas kiepska i lowpolygonowa... pracuj dalej
Rekomendowane odpowiedzi