dream_arts Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Mam następujące pytanie Umieściłem w scenie 2 kamery target i chcę aby podczas animacji były uzywane obydwie czyli jak zaczne renderować żeby korzystał mi najpierw z widoku pierwszej kamery a potem z widoku drugiej kamery jak to zrobić ??
tweety Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 a nie lepiej renderowac osobno sekwencję z pierwszej a potem z drugiej? zawsze możesz połączyć obie w programie montażowym.
dream_arts Napisano 9 Maj 2006 Autor Napisano 9 Maj 2006 Można to zrobic w programie 3d studio i o to mi chodzi nie chce tego łączyć za pomoca np Sony Vegas skoro 3ds max posiada takie opcje :)
hkropinski Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 ale mimo wszystko w np premierze byloby o niebo latwiej:/ pozdr
dream_arts Napisano 10 Maj 2006 Autor Napisano 10 Maj 2006 I wiecie co nie poradziłem sobie z video postem dalej nie idzie mi rendering z dwóch kamer bo chciałem aby tak w srodku animacji wchodziła druga kamera a potem znów poprzednia eh
hkropinski Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 skorzystaj z helpa, ale ja juz i tak powiedzialem jakby ci bylo najlatwiej... pozdr
Rekomendowane odpowiedzi