David14 Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 No napiszcie czy dobrze, bo chce to dokończyć. FF- tak jak chciałeś poprawiłem owiewkę. Był bym wdzięczny gdyby ktoś pokazał jak mam zrobić tą siatkę tam przy złączeniu silnik-skrzydło(narysuj na siatce którą tu zamieściłem).
goran Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Daj jeszcze raz siatkę - zbliżenie na to miejsce o które Ci chodzi, to zobaczę co da się zrobić...
FF Napisano 31 Październik 2006 Napisano 31 Październik 2006 Właśnie, pokaż zbliżenie to sie pomyśli. A owiewka może zostać. A nie będziesz robił nawet atrapy kokpitu? Żeby było widać ze tam coś jest.
David14 Napisano 31 Październik 2006 Autor Napisano 31 Październik 2006 Daje trzy rendery FF-zrobię ten celownik i tak ogólnie resztę. Przydało by się też jakiegoś pilota zrobić:-)
FF Napisano 1 Listopad 2006 Napisano 1 Listopad 2006 Oto siatki mojego Messera. Pewnie sie jeszcze sporo zmienią w trakcie robienia linii podziału ale ogólny kształt nie sie nie zmieni (przynajmniej nie powinien). A tu zaznaczyłem co powinieneś zmienić. Przede wszystkim popracuj nad tym żeby siatka była równa, nie pofalowana bo potem to nieciekawie wygląda po wygładzeniu. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi