pabulo Napisano 15 Grudzień 2006 Napisano 15 Grudzień 2006 hahaha lektura tego wątku była dla mnie niezłą rozrywką co prawda czytałem nidokładnie więc może coś pominałem ale troche mi brakowało nieoczekiwanych zwrotów akcji :) wszystko było dośc przewidywalne mimo wszystko dzieki chłopaki
Dawcio_m Napisano 16 Grudzień 2006 Napisano 16 Grudzień 2006 moze jeszcze raz ktoś to dać na serwer bo chętnie bym sobe to oblukał, a te linki juz nie działają.
Rascal Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Faktycznie link sie przeterminowal :) ma ktos te tlumaczenia? z checia bym zobaczyl jak wyszly :)
Rascal Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Hm... moze warto by bylo zrobic reaktywacje incjatywy :) skoro V-Ray juz nawet na Maya sie pojawil. Ciekawe ile textu jest przetlumaczone :)
chveti Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Ciekawe ile textu jest przetlumaczone :) Przez to pytanie powątpiewam w sukces :)
Rascal Napisano 21 Marzec 2007 Napisano 21 Marzec 2007 Ciekawe czemu incjatywa nie wypalila, pewnie chodzilo o dosc watplikwa organizacje pipeline'u translacyjnego :) Swoja droga mysle ze wszyscy tlumaczacy by mieli wiekszego kopa aby ich tlumaczenia odrazu bylo dostepne On-Line i by widac bylo progress.
!Ewert Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 powiedzmy sobie prawde...komu sie chce:D?:D:D:D
Orangegraphics Napisano 1 Kwiecień 2007 Napisano 1 Kwiecień 2007 ja nie wiem ale dla mnie spot3d jetst napisany łopatologicznym jezykiem i naprawde niedużo potrzeba by go zrozumieć
Rekomendowane odpowiedzi