Napisano 15 Grudzień 200618 l hahaha lektura tego wątku była dla mnie niezłą rozrywką co prawda czytałem nidokładnie więc może coś pominałem ale troche mi brakowało nieoczekiwanych zwrotów akcji :) wszystko było dośc przewidywalne mimo wszystko dzieki chłopaki
Napisano 16 Grudzień 200618 l moze jeszcze raz ktoś to dać na serwer bo chętnie bym sobe to oblukał, a te linki juz nie działają.
Napisano 21 Marzec 200718 l Faktycznie link sie przeterminowal :) ma ktos te tlumaczenia? z checia bym zobaczyl jak wyszly :)
Napisano 21 Marzec 200718 l Hm... moze warto by bylo zrobic reaktywacje incjatywy :) skoro V-Ray juz nawet na Maya sie pojawil. Ciekawe ile textu jest przetlumaczone :)
Napisano 21 Marzec 200718 l Ciekawe ile textu jest przetlumaczone :) Przez to pytanie powątpiewam w sukces :)
Napisano 21 Marzec 200718 l Ciekawe czemu incjatywa nie wypalila, pewnie chodzilo o dosc watplikwa organizacje pipeline'u translacyjnego :) Swoja droga mysle ze wszyscy tlumaczacy by mieli wiekszego kopa aby ich tlumaczenia odrazu bylo dostepne On-Line i by widac bylo progress.
Napisano 1 Kwiecień 200718 l ja nie wiem ale dla mnie spot3d jetst napisany łopatologicznym jezykiem i naprawde niedużo potrzeba by go zrozumieć