Machu Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 W sumie jest to zaledwie część choinki. Ten projekt zrobiłem jakiś czas temu (na święta). Co na to powiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 gdybyś siekną więcej igiełek i mocniejsze odbicia na bąbce to by było ładnie, a tak to średnio się to prezentuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 więcej lepszych igiełek i lepsze mapowanie gałązek i będzie fajna scenka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 przed wigilią byla podobna praca, jednak duzo lepiej wykonana. poszukaj jej jeszcze i sprawdz co bys mogl pozmieniac, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 strasznie matowa mi sie wydaje ta bomba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 za słabo bąbka odbija i gwiazdka się odkleja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 10 Maj 2006 Share Napisano 10 Maj 2006 Lipa straszna. - Prawie wszystko ma złe mapowanie - Igiełki(no comment) Idz do parku i zakoś jedną gałązkę z igłami. - Materiał bąbki zjechany (jak chcesz to poprawić to ci podam przepis na fajną bąbkę) Ps. Czy przypadkiem twoja siostra to Kinga ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 Nie, moja siostra to Ola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 rachityczna ta choinka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Pokoik fajnie rozmazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi