Napisano 10 Maj 200618 l Witam. Robot ma być maskotką mojego studia graficznego. Mam w planach wykonanie animacji z nim w roli głównej. Po prostu napiszcie co o nim myślicie.
Napisano 10 Maj 200618 l Witam na forum ! Jak na maskotke, to nieźle, tylko ja bym mu żuchwe osobno zrobił i dodał więcej kabelków, siłowników itp. I odbicia troche nie tego. Załatw jakąś fajną mapke, bo ta to chyba jest jakaś standardowa z maxa Pozdro
Napisano 10 Maj 200618 l model bardzo prosty, render mało porywający w widoku z góry widać błędy siatki po MS (imo) na "majteczkach" ręce wydają się być odrobine za długie, dłonie i palce są napewno zbyt długie, postaw obok bipeda, może pokaże to proporcje powodzenia '
Napisano 10 Maj 200618 l jak możesz pokaż siatkę i bez materiałów, no model nie powala szczegółami dość prosty popracuj jeszcze nad nim
Napisano 10 Maj 200618 l model slaby, materialy jeszcze gorsze... maskotke zrob jak wiecej pocwiczysz, pozdarwiam
Napisano 10 Maj 200618 l Autor Dzieki za konstruktywna krytyke i rady. Podziałam jeszcze cos z tym modelem i zobacze co wyjdzie. Ps. Dysproporcja była zamierzona.