efuq Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 Witam. Robot ma być maskotką mojego studia graficznego. Mam w planach wykonanie animacji z nim w roli głównej. Po prostu napiszcie co o nim myślicie.
voyager Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 Witam na forum ! Jak na maskotke, to nieźle, tylko ja bym mu żuchwe osobno zrobił i dodał więcej kabelków, siłowników itp. I odbicia troche nie tego. Załatw jakąś fajną mapke, bo ta to chyba jest jakaś standardowa z maxa Pozdro
piksar Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 model bardzo prosty, render mało porywający w widoku z góry widać błędy siatki po MS (imo) na "majteczkach" ręce wydają się być odrobine za długie, dłonie i palce są napewno zbyt długie, postaw obok bipeda, może pokaże to proporcje powodzenia '
mrkrzysiek Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 jak możesz pokaż siatkę i bez materiałów, no model nie powala szczegółami dość prosty popracuj jeszcze nad nim
hkropinski Napisano 10 Maj 2006 Napisano 10 Maj 2006 model slaby, materialy jeszcze gorsze... maskotke zrob jak wiecej pocwiczysz, pozdarwiam
efuq Napisano 10 Maj 2006 Autor Napisano 10 Maj 2006 Dzieki za konstruktywna krytyke i rady. Podziałam jeszcze cos z tym modelem i zobacze co wyjdzie. Ps. Dysproporcja była zamierzona.
Rekomendowane odpowiedzi