Sibil Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 Cześć panowie!!! Oczywiscie przejedziecie sie na mnie za podpis i macie rację, A i za rozmiar,,ale juz nie długo bedzie drugi komp to z córa nie bedę się musiał czasem dzielić, chętnie ,jeśli nie co do szczegółów,to co do ogólnego wrazenia ,wysłucham waszych krytycznych opinii.Pozdro dla wszystkich..........http://img119.imageshack.us/my.php?image=fotela16sn.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 aa tam podpis .. bardziej mi nie odpowiada tło za oknem. Widać także kopiowane kwiatki. Dlaczego ten render ma taką kiepską jakość ? Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibil Napisano 11 Maj 2006 Autor Share Napisano 11 Maj 2006 za bardzo wyostrzyłem w PS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 mam wrażenie że ten fotel to jakaś anomalia w tym pomieszczeniu... nie lewituje ale dziwnie to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 podstawka fotelu (jak i cały model) jest wielkości stołu... i serio jakoś nie pasuje on tam ;) jak by był wklejony ale model ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Maj 2006 Share Napisano 11 Maj 2006 kompozycja, proporcje, materialy, oswietleni, render... wszytko lezy... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sibil Napisano 12 Maj 2006 Autor Share Napisano 12 Maj 2006 Nie zgodzę sie tylko co do proporcji, wszystko ma katalogowe wymiary, z resztą mozecie mieć racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 12 Maj 2006 Share Napisano 12 Maj 2006 Model nawet ujdzie, ale reszta do porawki :) I rzeczywiście dziwnie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi