Szymeq Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Stworzony przez Blur Studios cinematic do gry Hellgate warto zobaczyc! besposredni link do trailera: http://webhanbit.nefficient.co.kr/hanbit/hellgate/mov/hellgate_e32006_korean_high.wmv
PAINbringer Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Pierwszy kadr jest szczególnie interesujący (czyt.: "miodzio"). A ta gra to wygląda mi na klona Painkillera :) Pozdr.
_michal Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Raczej na klon Diablo. Tu też jest kilka klas postaci, też są losowo generowane podziemia, też ma być RPG'owy smaczek i ci sami ludzie to robią :) Wygląda świetnie, zarówno cinamatik, jak i gra.
PAINbringer Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Painkiller + Diablo :D:D no to mieszanka może być niezła. Generowanie poziomów to świetna sprawa
kurt_hectic Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 hehe wy macie jednak odchyly w strone ...w DÓŁ > to hell :P
voyager Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Jak usłyszeliście jakiś huk, to widocznie była moja szczęka opadająca na biurko. Godzina ściągania i ponad trzy minuty ślinienia sie... :P Chłopaki z Blur znowu sie popisali. Oni są śmietanką elity :D W niewielu produkcjach widziałem tak naturalne ruchy postaci. Szacunek.
PAINbringer Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 Ej no Kurt nie powinieneś mnie tak dyskryminować za samą twarz, ja tak na prawde jestem czułym, spokojnym i normalnych chłopcem :] No popatrz - ja i ziomki z podwórka:
_michal Napisano 11 Maj 2006 Napisano 11 Maj 2006 hyhy, ja po wizycie u kosmetyczki wyglądam podobnie :D
Bilay Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 a ja tak wyglądam po sesji KFC vs. Moja tylna część ciała :P Dlatego juz od blisko 2 lat nie stołuję się w fast foodach :) Sorki za off'a - filmik zassam - zaraz zobaczymy co tam ulepili w blurze.
Rekomendowane odpowiedzi