Napisano 11 Maj 200618 l Stworzony przez Blur Studios cinematic do gry Hellgate warto zobaczyc! besposredni link do trailera: http://webhanbit.nefficient.co.kr/hanbit/hellgate/mov/hellgate_e32006_korean_high.wmv
Napisano 11 Maj 200618 l Pierwszy kadr jest szczególnie interesujący (czyt.: "miodzio"). A ta gra to wygląda mi na klona Painkillera :) Pozdr.
Napisano 11 Maj 200618 l Raczej na klon Diablo. Tu też jest kilka klas postaci, też są losowo generowane podziemia, też ma być RPG'owy smaczek i ci sami ludzie to robią :) Wygląda świetnie, zarówno cinamatik, jak i gra.
Napisano 11 Maj 200618 l Painkiller + Diablo :D:D no to mieszanka może być niezła. Generowanie poziomów to świetna sprawa
Napisano 11 Maj 200618 l Jak usłyszeliście jakiś huk, to widocznie była moja szczęka opadająca na biurko. Godzina ściągania i ponad trzy minuty ślinienia sie... :P Chłopaki z Blur znowu sie popisali. Oni są śmietanką elity :D W niewielu produkcjach widziałem tak naturalne ruchy postaci. Szacunek.
Napisano 11 Maj 200618 l Ej no Kurt nie powinieneś mnie tak dyskryminować za samą twarz, ja tak na prawde jestem czułym, spokojnym i normalnych chłopcem :] No popatrz - ja i ziomki z podwórka:
Napisano 12 Maj 200618 l a ja tak wyglądam po sesji KFC vs. Moja tylna część ciała :P Dlatego juz od blisko 2 lat nie stołuję się w fast foodach :) Sorki za off'a - filmik zassam - zaraz zobaczymy co tam ulepili w blurze.