Napisano 25 Sierpień 200321 l chcielismy was wraz z DarkElfem zaprosic to wziecia udzialu w bitwie. Postanowilismy sie zmierzyc w dziedzinie modellingu, texturingu a takze composiringu. Narazie tylko my bierzemy udzial, ale jezeli ktos bylby zaniteresowany to zapraszamy. Chcec uczestnictwa zglaszajcie w tym topicu. OKi a co postanowilismy zrobic. Bedzie to demon na podstawie szkicu fenga : To chyba na tyle. Zyczcie nam powodzenia.
Napisano 25 Sierpień 200321 l Fajny arcik - chyba sie skuszę, kiedys w koncu jakąś postac trzeba do konca wymodelować:) Za kilka dni postaram sie wsadzic pierwsze modele[piwo]
Napisano 25 Sierpień 200321 l Autor Ok jeszcze troche informacji organizacyjnych. 1.Bitwa potrwa do konca listopada. 2. Co do oceny zostanie zostanie stworzona sonada i prace zostana poddane ocenie forumowiczow. 3. Jezeli konkurs spotka sie z wiekszym zainteresowaniem to wystapie z prosba do szanownych moderatorow, o to aby to oni ocenili pracki i wylonili zwyciezce. 4. Dziekuje komus kto podlinkowal temat :) (P.S kto ?) To narazie na tyle. Zapraszam do wlaczenia sie do zabawy :)
Napisano 25 Sierpień 200321 l mORPH - nie ma sprawy... i to też ogólna kwestia - jak dajecie temat mini bitwy to podeślijcie info a zostanie ona zaznaczona.... nie wiem tylko czy do końca listopada to nie za długo... może do końca września? :) pozdrawiam [piwo]
Napisano 26 Sierpień 200321 l boowa :)), ja do szkoly ide, wiec teermin moznaby troche przedluzyc :))... Aa z tym ocenianiem jury, to troche przesada :)). No chyba ze byloby duzo uczestnikow :) (narazie jest 3 wiec :D)
Napisano 17 Wrzesień 200321 l JA tu tylko chcialbym wiedziec , co jest dokladnie tematem tej mini bitwy ??