Lookas Napisano 20 Listopad 2003 Napisano 20 Listopad 2003 :))) fajnie sie czyta te komentarze. Dzieki !! Pionier nie obiecuje, ale ja moge powiedzieć, ze mój model bedzie skończony! Juz niedługo update, juz w dziale WIP, wiec zapraszam...
Pionier Napisano 20 Listopad 2003 Autor Napisano 20 Listopad 2003 ej dobra, moze w przerwie swiatecznej do niego wroce ale w dziale WIP ale nie obiecuje i tez dzieki za komentarze!!
klower Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 hmm, moim zdaniem jestr po rowno ( z przewaga Pioniera ;) podjerzewalbym zeby Pionier przegral w texturach, ale modeling nic do zarzucenia.
Pionier Napisano 22 Listopad 2003 Autor Napisano 22 Listopad 2003 :) thx klower no to 5:4 !! :) chlopaki wiecie co macie robic :D .....moze bedzie remis :P !!no dalej, jeszcze 1 glos ;)... pozdro. :D
Bremen Napisano 22 Listopad 2003 Napisano 22 Listopad 2003 Uu...moim zdaniem zdecydowanie Pionier, wrecz jestem oczarowany jego modelem (ale bez przesady :cool: ).
Demawend Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Jak dla mnie jest 1:1, czyli mamy 6:6 :D
Pionier Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 nooooo to 7:6 dla Lookasa :) THX Bremen :) [piwo] pozdrawiam :) .... jeszcze jakies 2485 uzytkownikow sie wypowie i koniec minibitwy [lol2] [lol2] :P
wiggles Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 proponuje zrobic tak ze ten co pierwszy osiagnie 10 lub wiecej glosow wygrywa.. .ale to tylko moja propozycja wy robcie jak uwazacie:)
felav Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Mi ogolnie bardziej podoba sie model Pioniera, chociaz mozliwe ze to tylko takie moje zudzenie przez te kolorki na renderze, bo gdyby oba modele byly dokladnie tak samo wyrenderowane pewnie bym nie poznal który jest ktory... Swietne modele panowie... 7-7 :P
Pionier Napisano 23 Listopad 2003 Autor Napisano 23 Listopad 2003 dzieki felav :) wiggles mi sie ten pomysl nie za bardzo podoba :P nie wiem jak Lookasowi :)
Lookas Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 mnie to kompletnie ryba:)) jesli nie chcesz czekac na inne głosy, możemy ogłosić remis:)) ja jestem zadowolony z efektu i ze swojego modelu:)) jesli do tego podoba sie innym to extra:)).............
Batou Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 Stawiam na pracę Lookasa. Świetna robota. W modelu Pioniera \"denerwują\" mnie te nierówności w okolicach silnika :]. Oba modele są naprawdę bardzo dobre jednak tak jak już napisałem, model lookasa jest według mnie bardziej przekonywujący. [soczek]
Lookas Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Niniejszy chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych, ze ciag dalszy mojego FW moża ogladac w dziale WIP:))) czyli mówiac normalnie, jak ktoś chce lookna na rozwój tego modelu, to musi tam szukac:)) Pozdro i dzieki za commento:)) BATOU-> wielki szacunek za Mustanga Lookas
Pionier Napisano 26 Listopad 2003 Autor Napisano 26 Listopad 2003 no to chyba juz czas:) Lookas gratulacjie wygraniej minibitwy !!!! [winko] .Byłes bardzo dobrym przeciwnikiem :) i slusznie okazales sie lepszy :). Bede obserwowal kolejne etapy nad pracami Twego FW :) jeszcze raz dzieki za bitewke :) nabylem dzieki niej troche nowej wiedzy i w jakims stopniu staleM sie \"lepszy\" :) i poznalem nowych ludzi w tym Ciebie :) i to chyba tez jest bardzo wazne!:) POZDRAWIAM WSZYSTKICH DZIEKI ZA KOMENTARZE I WSPARCIE [piwo]
Loozack Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 hmmm, dla mnie obaj jesteście zwycięzcami :) pokazaliście co potraficie i zadziwiliście wszystkich... a bitwa jest dla mnie nierozstrzygnięta, mówcie co chcecie ale nie będzie dla mnie zwycięzcy i przegranego do chwili, w której zobaczę oba skończone modele... a że do tej chwili jeszcze pewnie daleko to już inna sprawa :) Pionier !! ty nie przegrałeś !! pozdrawiam [piwo]
Lookas Napisano 26 Listopad 2003 Napisano 26 Listopad 2003 Świete słowa Loozack:)) Dzieki za słowa uznania Pionier, ale nasze modele sa praktycznie na tym samym poziomie. No i nie są skończone, wiec tródno móić o zwyciestwie..... Ale dzieki za niezłą rozgrywke!!! TO BYŁO DOOOOOOOBRE:))
wiggles Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 dokladnie tak obydwa modele sa swietne szkoda tylko ze bez texturek ale mam nadzieje ze przynajmniej pionier skoncyzsz swoj model jak bedziesz mial kiedys czas... a tak ogolnie to mysle ze walka byla bardzo wyrownana i dostarczyla nam wiele emocji :)
WIERZBA Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 Dziadek powiedziałby \"LOTNIK , kryj się \" . Według mnie idziecie łeb w łeb. Myślę , że wszystko rozegra się przy teksturowaniu i renderach. Piękna robota.
wiggles Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 no Wierzba ale nie bedzie chyba teksturowania- poczytaj wczesniejsze posty
Kuciel Napisano 3 Styczeń 2004 Napisano 3 Styczeń 2004 Jak narazie pracka Pioniera mik jakos bardziej podchodzi, wychwycilem wiecej szczegolow :)
Pionier Napisano 3 Styczeń 2004 Autor Napisano 3 Styczeń 2004 dzieki za komento Wierzba, minibitwa skonczyla sie na modelowaniu. Niemniej jednak zarowno ja jak i Lookas dokonczymy swoje modele. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi