Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Jest to mój kolejny samochód choć nissana jeszcze nie skończyłem. Narazi zrobiłem tyle, ale co jakiś czas będę go aktualizował. Mam nadzieje że pomożecie mi przy nim pisząc uwagi co robie źle.

2.JPG

1.JPG

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Ja jako osoba kompletnie nie umiejąca modelować aut powiem, że siatka mi się podoba - powodzenia

Napisano
  • Autor

Możecie konkretnie mi powiedzieć gdzie jest siatka krzywa skoro jest źle.

Napisano

no tak jak mówi Czorny, siatka nie wygląda źle ale dopiero po ms zobaczysz gdzie jest krzywo

Napisano
  • Autor

Narazie coś niemam czasu więc daje MS tego co zrobilem to może powiecie coś więcej.

3.JPG4.JPG

Napisano
  • Autor

Daje więc rendera, choć to dopiero początek bo do końca jeszcze troche, coś poprawilem coś dodalem ale jeszcze duzo roboty. pors.bmp

Napisano
  • Autor

Wiem że musze poprawić albo zrobić od nowa przód, ale moglibyście wyrażać sie bardziej szczegółowo. Dzienki za komentarze.

Napisano

Ale kanciasty, to chyba nie bedzie low poly?? skoro wiesz ze musisz zrobic od nowa przod to chyba nie ma o czym mowic cojest krzywo. pokaz wiecej renderow.

Napisano
  • Autor

Kolejny update.

Zmienilem troche przud, dodałem koła , tył w produkcji.

Komentarze mile widziane. :)

Napisano

uuuu... swiatla przod, zderzak, swiatla tyl -- do poprawy -- bardzo sie zawijaja -- uzywaj chamfera bo krzywooo -- pozdro

Napisano

i rób rendery z widoku Perspective.....czyli nacisnij P...ustaw ładnie i go F9..gdyż rendery z User View...psuja wsio w skrócie :)