Waginus Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 Witam! Bez owijania w bawełnę mówię że wziąłem się za modelowanie tytułowego Tactical Battle Pod "REGULT" z japońskiego anime "Macross" (ktoś pamięta jeszcze ?).Na początek będzie model, może pomyślę nad rigiem. Wrzucam pierwsze robocze screeny i referki. Acha...nie będę trzymał się oryginału i swoje 3 grosze dodam :P
MaGuu Napisano 15 Maj 2006 Napisano 15 Maj 2006 No zapowiada się smacznie, ale pokaż bez siatek, bo to wire psuje ogólny odbiór :)
DesignStudio Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 w jaki sposob osiagasz takie kształty?? zawsze mnie to do nerwow doprowadza jak chce cos pomiąchanego stworzyć
Waginus Napisano 16 Maj 2006 Autor Napisano 16 Maj 2006 Rzucam wam na pastwę kolejny render. Jak taki efekt osiągam..nie wiem sam:P
Ameras Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 Troszke mi przypomina robora z dragonballa heh ale fajny.Model ładny jak narazie czekam na więcej
ZiBi_PL Napisano 16 Maj 2006 Napisano 16 Maj 2006 daj calego z tym materialem co wczesniej :D podoba mi sie ;] A nogi takie zostano ? Bo na referkach troche wieksze sie wydaja. Chyba ze to wina perspektywy ? sam niewiem
Rekomendowane odpowiedzi