Napisano 15 Maj 200618 l Witam! Bez owijania w bawełnę mówię że wziąłem się za modelowanie tytułowego Tactical Battle Pod "REGULT" z japońskiego anime "Macross" (ktoś pamięta jeszcze ?).Na początek będzie model, może pomyślę nad rigiem. Wrzucam pierwsze robocze screeny i referki. Acha...nie będę trzymał się oryginału i swoje 3 grosze dodam :P
Napisano 15 Maj 200618 l No zapowiada się smacznie, ale pokaż bez siatek, bo to wire psuje ogólny odbiór :)
Napisano 16 Maj 200618 l w jaki sposob osiagasz takie kształty?? zawsze mnie to do nerwow doprowadza jak chce cos pomiąchanego stworzyć
Napisano 16 Maj 200618 l Autor Rzucam wam na pastwę kolejny render. Jak taki efekt osiągam..nie wiem sam:P
Napisano 16 Maj 200618 l Troszke mi przypomina robora z dragonballa heh ale fajny.Model ładny jak narazie czekam na więcej
Napisano 16 Maj 200618 l daj calego z tym materialem co wczesniej :D podoba mi sie ;] A nogi takie zostano ? Bo na referkach troche wieksze sie wydaja. Chyba ze to wina perspektywy ? sam niewiem