SoAd Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 Mieczyk robiony w maxie. Normal mapy w z brushu. w polowie musialem formata zrobic dla tego mogloby byc lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 render taki sobie, siateczke mozna? moze jakies lepsze ujecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 teksturki raczej do poprawy, szczegolnie tekstora ostrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 i może jeszcze jakieś skromne otoczenie daj, bo na czarnym tle się marnie ogląda ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 a gdzie ostrze ? bo miecz ma duuuze ostrze a to nawet na stylet sie nienadaje :D ooo rozjasnilem monitor i pojawilo sie :D ale material kiepski i slaob to widac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 dziwaczny ten mieczyk, taki troche fantsy, render i materialy slabe, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 fajny nie tyle mieczyk co sztylecik ale jak powiedział hkropinski materialy, swiatlo i rander do wymiany : ) postaraj sie wyciagnac cos lepszego z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 Ciekawy projekt. Rękojeść jest ciekawie zaprojektowana. Ostrze także jest dobre. Tekstury rękojeści są jakieś dziwne, nie oddają realizmu natomiast bardzo spodobała mi się tekstura ostrza. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dawcio_m Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 a mnie sie jakoś nie podobają te tekstury, a mieczyk fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 A mnie się nie podoba... Nie lubię tego typu mieczy, ujęcie jest nienajlepsze, materiały i render też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Ech, niepodoba mi sie jak dla mnie to praca zla pod kazdym wzgledem, ta rekojesc wydaje mi sie ze byla rzezbiona bez pomyslu zadnego, jak na zbrusha to malutko detali, tekstury, oswietlenie tez slabiutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 Mogłeś dać do WIPa bo materiały i render nie njajlepsze jak już inni wspomnieli:D Ostatnio jakaś moda na miecze jest :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi