Bobby_digital Napisano 25 Październik 2003 Autor Napisano 25 Październik 2003 wyszlo mi cos takiego :) irlandczyk:) a tutaj proces caly ;)
jedi-killer Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 twarz jest ok oceniam na 9+/10 bo troche te usta som chropowate :) ale keidys zrobie lepszom :D (morze, napweno) niepotrzebne skreslic :)
jedi-killer Napisano 26 Październik 2003 Napisano 26 Październik 2003 ups sora 10 +/10 irlandczyk mi sie nie wczytal :)
Bobby_digital Napisano 17 Listopad 2003 Autor Napisano 17 Listopad 2003 taka sobie ;) ktos kiedys chcial chyba zebym zamiesil...
futura Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 Wg. mnie jest bardzo fajnie :) sam chciałbym wymodelować taki łeb mi głowa nigdy nie wychodzi :(
futura Napisano 12 Grudzień 2003 Napisano 12 Grudzień 2003 O nie! Pomyliłem się :) Ten ostateczny wygląd głowy jest kiepski. Ten \"irlandczyk\", te jego włosy i brwi... echhh! O WIELE lepiej wyglądał bez włosów. Ale jak uważasz :)
giegu Napisano 19 Grudzień 2003 Napisano 19 Grudzień 2003 Mam pytanko. Jaką metodą robiłeś tę \"istotę\", bo jeśli to nurbsy to dał byś kilka screenów z wireframe i kilka punktów od czego zaczynałeś. Mi się baaaardzo podoba i sam chciałbym kiedyś tak robić (moje marzenie) :] Pozdr Giegu
Bobby_digital Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Napisano 20 Grudzień 2003 to nie sa nurbsy to jest poly modeling a zaczynalem od oka :) kopiujac i pzesuwajac edges
Fafex Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 No, no. Bardzo ładnie :) Chociaż wydaje mi się, że bez włosów wyglądał trochę lepiej. Był taki bardziej groźny ;). W tym renderze irlandczyka, nie widać zmarszczek na czole a to dodawało mu takiego \"smaczku\". Ogólnie świetnie. Dorób jeszcze tak samo dobre ciało ;)
giegu Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 Sork, pomyliłem sie najlepsza wersja to ta bez włosów (czyli nie irlandczyk) i bez piegów taki łysy Bruce Willis - dorób reszte to pogadamy :]
kru Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 tez mi sie wydaje ze przedostatni render jest lepszy . lepiej oswietliles poza tym co on ma takie czerwone ucho ten Irish? dales czerwone swiatlo? i wogole jest caly czerwony. I za mocno oswietliles oczy - powinny byc tylko bliczki, a nie ze swieci oczyma.:) wogole ile tam swiatel nawstawiales? PS dzieki za texa.
Bobby_digital Napisano 20 Grudzień 2003 Autor Napisano 20 Grudzień 2003 ten irlandczyk to sa moje NIEUDANe zabawy z sub surface scattering - dlatego jest taki czerwony.:) dwa swiatla: jedno vray light a drugie do oswietlenia wlosów.
Fafex Napisano 20 Grudzień 2003 Napisano 20 Grudzień 2003 Ten irlandczyk może po prostu choruje na nadciśnienie ?? ;)
saygon Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 modeling jest bardzo dobry, le teksturki maja nienaturalny kolor, a wlosy, hmm zdecydowanie naaze epiej sie lysy prezentuje. gdzies byl zamieszczany fajny tutek o teksturach twarzy jest chyba w newsach. poszukaj go, bo szkoda mdelu.
kru Napisano 22 Grudzień 2003 Napisano 22 Grudzień 2003 tylko dwa? a moglbym przysiądz ze ma doswietlane oczy jakims swiatlem z excludem reszty!
Bobby_digital Napisano 23 Grudzień 2003 Autor Napisano 23 Grudzień 2003 a nie pamiętam juz :P napewno samych oczów nie ma doswietlanych to Ci moge zagwarantować :)
Obywatel Napisano 23 Grudzień 2003 Napisano 23 Grudzień 2003 no a ja mam pytanie, texture ustawiasz jako planar?
Rekomendowane odpowiedzi