Napisano 26 Październik 200321 l twarz jest ok oceniam na 9+/10 bo troche te usta som chropowate :) ale keidys zrobie lepszom :D (morze, napweno) niepotrzebne skreslic :)
Napisano 12 Grudzień 200321 l Wg. mnie jest bardzo fajnie :) sam chciałbym wymodelować taki łeb mi głowa nigdy nie wychodzi :(
Napisano 12 Grudzień 200321 l O nie! Pomyliłem się :) Ten ostateczny wygląd głowy jest kiepski. Ten \"irlandczyk\", te jego włosy i brwi... echhh! O WIELE lepiej wyglądał bez włosów. Ale jak uważasz :)
Napisano 19 Grudzień 200321 l Mam pytanko. Jaką metodą robiłeś tę \"istotę\", bo jeśli to nurbsy to dał byś kilka screenów z wireframe i kilka punktów od czego zaczynałeś. Mi się baaaardzo podoba i sam chciałbym kiedyś tak robić (moje marzenie) :] Pozdr Giegu
Napisano 20 Grudzień 200321 l Autor to nie sa nurbsy to jest poly modeling a zaczynalem od oka :) kopiujac i pzesuwajac edges
Napisano 20 Grudzień 200321 l No, no. Bardzo ładnie :) Chociaż wydaje mi się, że bez włosów wyglądał trochę lepiej. Był taki bardziej groźny ;). W tym renderze irlandczyka, nie widać zmarszczek na czole a to dodawało mu takiego \"smaczku\". Ogólnie świetnie. Dorób jeszcze tak samo dobre ciało ;)
Napisano 20 Grudzień 200321 l Sork, pomyliłem sie najlepsza wersja to ta bez włosów (czyli nie irlandczyk) i bez piegów taki łysy Bruce Willis - dorób reszte to pogadamy :]
Napisano 20 Grudzień 200321 l tez mi sie wydaje ze przedostatni render jest lepszy . lepiej oswietliles poza tym co on ma takie czerwone ucho ten Irish? dales czerwone swiatlo? i wogole jest caly czerwony. I za mocno oswietliles oczy - powinny byc tylko bliczki, a nie ze swieci oczyma.:) wogole ile tam swiatel nawstawiales? PS dzieki za texa.
Napisano 20 Grudzień 200321 l Autor ten irlandczyk to sa moje NIEUDANe zabawy z sub surface scattering - dlatego jest taki czerwony.:) dwa swiatla: jedno vray light a drugie do oswietlenia wlosów.
Napisano 22 Grudzień 200321 l modeling jest bardzo dobry, le teksturki maja nienaturalny kolor, a wlosy, hmm zdecydowanie naaze epiej sie lysy prezentuje. gdzies byl zamieszczany fajny tutek o teksturach twarzy jest chyba w newsach. poszukaj go, bo szkoda mdelu.
Napisano 22 Grudzień 200321 l tylko dwa? a moglbym przysiądz ze ma doswietlane oczy jakims swiatlem z excludem reszty!
Napisano 23 Grudzień 200321 l Autor a nie pamiętam juz :P napewno samych oczów nie ma doswietlanych to Ci moge zagwarantować :)