Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

O nie! Pomyliłem się :) Ten ostateczny wygląd głowy jest kiepski. Ten \"irlandczyk\", te jego włosy i brwi... echhh!

O WIELE lepiej wyglądał bez włosów. Ale jak uważasz :)

Napisano

Mam pytanko. Jaką metodą robiłeś tę \"istotę\", bo jeśli to nurbsy to dał byś kilka screenów z wireframe i kilka punktów od czego zaczynałeś. Mi się baaaardzo podoba i sam chciałbym kiedyś tak robić (moje marzenie) :]

Pozdr Giegu

Napisano

No, no. Bardzo ładnie :) Chociaż wydaje mi się, że bez włosów wyglądał trochę lepiej. Był taki bardziej groźny ;). W tym renderze irlandczyka, nie widać zmarszczek na czole a to dodawało mu takiego \"smaczku\". Ogólnie świetnie.

Dorób jeszcze tak samo dobre ciało ;)

Napisano

Sork, pomyliłem sie najlepsza wersja to ta bez włosów (czyli nie irlandczyk) i bez piegów taki łysy Bruce Willis - dorób reszte to pogadamy :]

Napisano

tez mi sie wydaje ze przedostatni render jest lepszy . lepiej oswietliles

poza tym co on ma takie czerwone ucho ten Irish? dales czerwone swiatlo? i wogole jest caly czerwony. I za mocno oswietliles oczy - powinny byc tylko bliczki, a nie ze swieci oczyma.:)

wogole ile tam swiatel nawstawiales?

PS dzieki za texa.

Napisano

modeling jest bardzo dobry, le teksturki maja nienaturalny kolor, a wlosy, hmm zdecydowanie naaze epiej sie lysy prezentuje. gdzies byl zamieszczany fajny tutek o teksturach twarzy jest chyba w newsach. poszukaj go, bo szkoda mdelu.