Napisano 18 Maj 200618 l pistolet sturm ruger p85 robiłem go tydzień odwzorowałem w nimnajmniejsze szczególiki brakuje tu kilku rzeczy(np spust :) ) ale to zrobie później jak wam sie podoba?? w 3d robie 7 miesięcy
Napisano 18 Maj 200618 l Witam. zle nazwales swoj wątek dostosuj sie do regulaminu i wprowadz niezbedne poprwaki tu masz linki do regulaminu, przeczytaj caly: http://www.max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595
Napisano 18 Maj 200618 l Troche kanciaste, a nawet bardzo, material bardzo slaby. pokaz siatke i model bez tego materialu
Napisano 18 Maj 200618 l Autor powtarzam w 3d robie 7 miesięcy z kilkmoa przerwami http://img485.imageshack.us/img485/3240/ruger51xj.jpg i model nie jest jeszcze skończony tą lufe jeszcze wygłade tam w lufie brakuje jednego małego dzynksa więc nie wygładzonego środka nie będzie widać ale i tak go troche wygładze ten pistolet jest taki, troche kanciaty, mam replike przy sobie
Napisano 18 Maj 200618 l pikSar-serio potrzebuje mocniejszych bryli? nie widze siateczki ;( aaa tu ja schowal... chm... fajna, dosc... dokladna :) ale skoro jzu tak dokladna, to moze mechanike zrob, znaczy te czesci co sa oddzielne niech beda oddzielne
Napisano 18 Maj 200618 l Autor każda część która jest oddzielna w pistolecie jest oddzielna w modelu tu są aż 3 części te największe teraz będe robił te mniejsze
Napisano 18 Maj 200618 l Jak na tydzień to straznie dłuuugo. Strasznie kanciasty. Zapodaj jakieś smoothing groupsy, żeby kanty wyglądały normalnie ( Wnętrze loofy, jak i osłona cyngla ;) .Pozdr.
Napisano 18 Maj 200618 l Autor tydzień miałem na myśli że tydzień temu go zaczełem, mam szkołe:/(zaliczam z kilku przedmiotów na które miałem wylane :D)i nie mam za dużo czasu oto poprawiona wersja
Napisano 18 Maj 200618 l generalnie wygląda fajnie ale kantów w osłonie spustu nie odpuszcze do niedawna miałem w domu TT i wiem ze giwery mają fajnie wygładzone powierzchnie/kanty
Napisano 19 Maj 200618 l Autor oświetlenia nie zmieniłem troche przesunełem widok :D a siateczka to co wcześniej z bardzo małymi prawie nie widocznymi zmianami pistolet wyglada inaczej bo sie bardziej postarałem w smothie dzisiaj zaczne dorabiać brakujące części(spust itp.) Edit: oto pistolet z brakującymi częściami i światłem(wcześniej było standardowe 3d maxa ) Edit2: teraz pistolet z poprawioną rękojeścią
Napisano 21 Maj 200618 l Autor dobra teraz gotowy pistolecik: jak by co nie umiem za bardzo ustawiać materiałów i renderować(zabardzo sie tym nie bawiłem )
Napisano 21 Maj 200618 l rendery do poprawki, albo daj ajies standardowe oswietlenie zbey bylo wszystko widac, w koncu to model, a nie pokaz modelu, wiec nei musi byc kosmiczne oswietlenie zaraz, na razie oceniamy model a nei jego przedstawienie (ma byc wystarcajace do oceny)
Napisano 21 Maj 200618 l Autor to jest bardziej wina materiału ale nie mam pojęcia jak go dobrze ustawić :/ bo ten jest biedny :/