xorgie Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 No wiec to jest moja 1 praca w 3desie. I tu nasuwa się moje pytanie: Jak osiągnąć efekt gładkości krawędzi wiaderka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Żeby działało zdjecie to musisz wkleic adres samego zdjęcia (jak chcesz żeby zdjecie było widoczne tu na forum) a do wygładzenia MeshSmooth z Modifier List http://img60.imageshack.us/img60/1223/wiadro5ro.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xorgie Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 No tak, meshsmooth znam. Ale on zmienia cały kształt tego obiektu. Jednoczesnie dolna krawedz traci ostrość. Na walku mam meshsmooth i dobrze widac to zatracanie szczegolow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Hej - tutaj masz szybki videotutek jak to zrobić za pomocą chamfera - 1.7mb - format mov. Link : http://www.gorzow.mm.pl/~klicorr/hindus/videotutorials/chamfer.rar Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 Mi się nawet podoba, ale gdzie jest farba?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 ej tem pendzel to chyba druciany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 xorgie: jeśli pracujesz pod 3ds maksem 8 to masz taki modyfikator Hair and Fur, znacznie lepiej by wyszedł nim pędzel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DesignStudio Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 to ja w vhe (edytor map do half-life) robilem dokladniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 no rzeczywiscie slaba pracka, ale przerabiaj tutoriale, popatrz conieco o oswietleniu i zapoznaj sie z renderem a pojdzie ci coraz latwiej nauka w maxie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi