Jaskier Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 1. Jak dodać dźwięk w postaci mp3 do animacji i czy w ogóle da się taki format załączyć? Przeszukałem forum, znalazłem kilka wątków, ale dla mnie trzeba jaśniej ;]. 2. Chcę zrobić coś takiego, że jak dodam już dźwięk, który trwa np. 3:26 to żeby tyle animacja trwała... jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 1. mp3 do animacji lepiej dodać w oddzielnym programie do montazu filmowego.. nie w maxie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 a nie możesz tego zrobić poza 3dsmax ? jest szybciej łatwiej i daje większą swobode jeśli idzie o ustawwienia itp plecam do tego np camtasia studio albo adobe after effect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 1. Jak dodać dźwięk w postaci mp3 do animacji i czy w ogóle da się taki format załączyć? Przeszukałem forum, znalazłem kilka wątków, ale dla mnie trzeba jaśniej ;]. może to zrobić w videoposcie, jednak lepiej w innym programie tak ja pisze hindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaskier Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 Ok. Więc np. w AAE dołożę dźwięk do animacji, teraz tylko powiedzcie jak okreslic długość animacji na okreslony czas, zeby np, trwała 4:31? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vv3k70r Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 fps- ustalasz ilosc klatkow w sekundzie frame count/fps - ilsoc sekundow end time-1 -ilosc klatkow jesli wtedy klikniesz ok- widoczny zasieg sceny sie wydluzy (ale animacja zostanie taka sama) jak klikniesz rescale time- animacja zmieni i dopasuje dlugosc oraz porpzesuwa klucze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaskier Napisano 21 Maj 2006 Autor Share Napisano 21 Maj 2006 ok, dzieki, cos mi to pomogło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 jesli masz za długą muzyczke czy cuś to możesz fade'ować ją na końcu i wyciszyć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi