Napisano 22 Maj 200618 l Witam, fajny temat nimibitwy więc czemu by nie sprobować :)) narazie pierwsze wstępne projekty itd itp... nie będe się wzorowal jak inni uczestnicy na SH czy innych już wytmyslonych prokjektach, mój projekt jest w glowie i na nim się będe opierał :)) w projekcie będzie nawet "łom"... Mam nadzieje ze będzie wam się podobała moja praca :)) nie wiem czy ją skoncze bo mam kupe nauki ale... Udzielać się Mocna :)) narazie dodaje tylko jeden screen z Tego co robie :)) pozdro
Napisano 22 Maj 200618 l o kurcze - wyglada jak wykwintny japonski kibelek z szyfrowym zamkiem ala mission impossible... :D hyhy - spx
Napisano 22 Maj 200618 l skasuj ten zamek w oknie :\ takich detali nawet w next genach nie ma... lepiej jakies wiadro wymodeluj i na ziemi postaw. duzo wiecej da uroku scenie...
Napisano 22 Maj 200618 l Powodzenia falcolm jutro zrobie ci konkurencje :D ftorek: nie umiesz rozróżnić bunkra od japońskiego kibelka. W japonii robili wszystko z tektury a nie wzmacnianego żelbetonu ;)
Napisano 22 Maj 200618 l Autor Nowy Screen :D Dzięki za komenty ;] a Co do tej jponckiej... to zorbiłem drzwi, ale teraz dorobie do drzi dziury itd itp :))
Napisano 22 Maj 200618 l Autor ten sznur to jest ten łom, tylko go z leksza niewidac, on nie bedzie w tym miejscu ale tak dla jaj go tam powiesiłem ;P Update ostatni na dziś, rozwalone drzwi... ok 400 tris. Pozdro ;]
Napisano 22 Maj 200618 l merv_ napisał: co to za sznur? Kielbasa swojska imo xD Nie za duzo trisow tracisz na tych drzwiach?
Napisano 23 Maj 200618 l Autor sam nie wiem, jak coś to się jeszce zoptymalizuje :)) ale drzwi i tak są abrdzo optymalne tylko te rozwalenia troszke biiora...
Napisano 23 Maj 200618 l Autor no i ostatni na dziś update z kłótką... nieźle zwalona kompozycja co nie ;P no niestety sie drzwi nie komponują z nie otexturowaną białą ściana no ale :D chciałem pokaząc kłuteczke :) pozdro
Napisano 23 Maj 200618 l huh, zrobiles 2 obiekty i juz sie za rendery bierzesz :\ DO ROBOTY! nie zapominaj, ze to game art > najwazniejsza jest zaprawa...no i texturki tez sa wazne...:P
Napisano 24 Maj 200618 l Autor no ale w tym sęk że ja nie mam wogole czasu, codziennie coś robie wieczorkiem... pól godziny przy kompie :/ ale teraz coś zorbie, pzdro :))
Napisano 28 Maj 200618 l Autor No niestety, zostałem troszke w tyle, bo robilem Portfolio no i jeszcze dużo innych rzeczy... i tak czasu miałem mało :)) ale... ale właśnie wymodelowałem kibelek i biore się dalej do roboty !! pozdro :))
Napisano 28 Maj 200618 l Moja uwaga: Panie, a te drzwi to ktoś z wyżynarką przyszedł i panu pociachał? (bo drewno chyba bardziej specyficznie pęka, chyba że to jakaś kreskówkowa scena będzie, ale chyba nie jest) I niesamowita optymalizacja rury sedesowej widze....:P
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Autor no cóż, niestety.. Kibelka już nie skończe :)) zabrałem się za To a tu nagle zwał nauki i wogóle nie miałem czasu... no ehhh... Co zrobić :)) ale pozdrawiam innych zawodników, Pozdro :)