Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam, fajny temat nimibitwy więc czemu by nie sprobować :)) narazie pierwsze wstępne projekty itd itp... nie będe się wzorowal jak inni uczestnicy na SH czy innych już wytmyslonych prokjektach, mój projekt jest w glowie i na nim się będe opierał :)) w projekcie będzie nawet "łom"... Mam nadzieje ze będzie wam się podobała moja praca :)) nie wiem czy ją skoncze bo mam kupe nauki ale... Udzielać się Mocna :)) narazie dodaje tylko jeden screen z Tego co robie :)) pozdro

1232vw.jpg

• Odpowiedzi 22
  • Wyświetleń 2,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

o kurcze - wyglada jak wykwintny japonski kibelek z szyfrowym zamkiem ala mission impossible... :D

hyhy - spx

Napisano

skasuj ten zamek w oknie :\ takich detali nawet w next genach nie ma... lepiej jakies wiadro wymodeluj i na ziemi postaw. duzo wiecej da uroku scenie...

Napisano

Powodzenia falcolm jutro zrobie ci konkurencje :D

ftorek: nie umiesz rozróżnić bunkra od japońskiego kibelka.

W japonii robili wszystko z tektury a nie wzmacnianego żelbetonu ;)

Napisano
  • Autor

Nowy Screen :D

51ze.jpg

Dzięki za komenty ;]

a Co do tej jponckiej... to zorbiłem drzwi, ale teraz dorobie do drzi dziury itd itp :))

Napisano
  • Autor

ten sznur to jest ten łom, tylko go z leksza niewidac, on nie bedzie w tym miejscu ale tak dla jaj go tam powiesiłem ;P

Update ostatni na dziś, rozwalone drzwi... ok 400 tris.

Pozdro ;]

67xx.jpg

Napisano
  merv_ napisał:
co to za sznur?

Kielbasa swojska imo xD

Nie za duzo trisow tracisz na tych drzwiach?

Napisano
  • Autor

sam nie wiem, jak coś to się jeszce zoptymalizuje :)) ale drzwi i tak są abrdzo optymalne tylko te rozwalenia troszke biiora...

Napisano
  • Autor

no i ostatni na dziś update z kłótką... nieźle zwalona kompozycja co nie ;P no niestety sie drzwi nie komponują z nie otexturowaną białą ściana no ale :D chciałem pokaząc kłuteczke :) pozdro

klutka6yv.jpg

Napisano

huh, zrobiles 2 obiekty i juz sie za rendery bierzesz :\ DO ROBOTY! nie zapominaj, ze to game art > najwazniejsza jest zaprawa...no i texturki tez sa wazne...:P

Napisano
  • Autor

no ale w tym sęk że ja nie mam wogole czasu, codziennie coś robie wieczorkiem... pól godziny przy kompie :/ ale teraz coś zorbie, pzdro :))

Napisano
  • Autor

No niestety, zostałem troszke w tyle, bo robilem Portfolio no i jeszcze dużo innych rzeczy... i tak czasu miałem mało :)) ale... ale właśnie wymodelowałem kibelek i biore się dalej do roboty !! pozdro :))

kibelek7xo.jpg

Napisano

Moja uwaga:

Panie, a te drzwi to ktoś z wyżynarką przyszedł i panu pociachał?

(bo drewno chyba bardziej specyficznie pęka, chyba że to jakaś kreskówkowa scena będzie, ale chyba nie jest)

I niesamowita optymalizacja rury sedesowej widze....:P

Napisano

o ale fajna muszelka, klasyczny prl :D

Napisano
  • Autor

no cóż, niestety.. Kibelka już nie skończe :)) zabrałem się za To a tu nagle zwał nauki i wogóle nie miałem czasu... no ehhh... Co zrobić :)) ale pozdrawiam innych zawodników, Pozdro :)