Napisano 27 Sierpień 200321 l jak szalec to szalec:) oto moj concept bike. mial wygladac agresywnie i futurystycznie jak na nasze czasy, ale bez przegiecia. co do jakosci. staralem sie zrobic jak najlepiej aczkolwiek teraz to bym jeszcze raz przepuscil przez render. renderowane w mayce standerdowy render. korekcja koloru w shake milego ogladania:) http://republika.pl/piotrwysocki3d/movies/bike.avi divix5.03 2.26mb
Napisano 27 Sierpień 200321 l Może jak na prezentację modelu, to troszkę ciemno... ale z drugiej strony nie - czepiam się za bardzo :P . Model bardzo ładnie wykonany, materiały też nadają mu takiego futurystycznego wyglądu więc cel osiągnięty. No i to włączenie światła na końcu, może trochę brak jakiegoś efektu oślepienia, ale w zamian można obejrzeć nprawdę świetnie wykonaną lampę. [spox] Reasumując: spodobało mi się [yes]
Napisano 27 Sierpień 200321 l no bomba :) podoba mi sie sposob prezentacji. 4 ujecia i kazde z jajiem:) faktycznie mogloby byc troszke jasniej, no i przydalby sie jakis element na ktorym bylby podparty motocykl (ale to tylko szczegol) pozdrawiam:)
Napisano 28 Sierpień 200321 l Mała animacja, sorrki za wielkość ale coś kodek padł więc ma tyle co ma... http://acn.waw.pl/pamir/skretch223.avi POzdrowienia Pamir
Napisano 28 Sierpień 200321 l Jakbys zrobil to we flashu to wazyloby 300kb. Nie postarales sie, nic specjalnego.
Napisano 28 Sierpień 200321 l a mi się podoba takie jakie jest, ta ciemnośc tym bardziej potęguje klimat :cool: wzorowałeś się na Hondzie CBR 1100XX czy mi się wydaje ??? btw: jak zrobiłeś ten efekt świecącej lampy ??
Napisano 28 Sierpień 200321 l Autor uuuuuu facet:) to nie sa proste rzeczy:) lampa jest calkowicie w 3d, na soczefke fresnela i lustro odbijajace swiatlo, a w srodku jest spot ktory swieci na lustro. zapalanie sie swiatla jest zanimowane z parametrem glow i samoswiecenia szkla ale jedno i drugie bardzo delikatne, samoswiecenie minimalnie. reszta to shake, czyli glow i kolor. co do wygladu, to polazlem w nocy do samochodu z aparatem i napstrykalem fotek, i powiem ze roznica miedzy tym a orginalem jest prawie zadna.
Napisano 29 Sierpień 200321 l no fajnie fajnie, sprobuj moze jakis podklad muzyczny do tego, bo jkos lysO :P...