daymon Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Witam. Postanowiłem wyskoczyć z wnętrz i popracować troche na świeżym powietrzu. Jak w tytule ,przedtawiam wam mój pierwszy exterior. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 oświetlenie na tym z zachodem słońca niebardzawe :P na drugim już o wiele lepsze, ale za to tło niepasuje a co do modelu to przydały by się parapety na oknach, okna powinne być głębiej w ścianie, i ten mały daszek po prawej powinien wystawać za obys ścian i jeszcze mogłeś dać jakiegoś bumpa na tynk żeby niebył taki płaski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Nie no super domek, ale tło na drugim renderze skaszaniłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 nieźle .. ale tło w 1 renderze nie wspólpracuje z modelami. Cień drzewa powinien być dłuuugi aż do kamery . .a on się kończy przed domem, bo spójsz gdzie jest słońce. Ale jak zastawie tło ręką :P to mi sie bardzo podoba Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 fototapeta na płocie? 2 render lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 dom i otoczenie super, tło sztuczne daszek mały do poprawki - zrobią ci się zacieki po deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 23 Maj 2006 Autor Share Napisano 23 Maj 2006 Dzieki za komentarze. Kurcze cieżko jest dobrać i wpasować odpowiednie tło , postaram sie to zmienić. Co do cienia drzewka to 100% racji , źle ustawiłem źródło światła i dlatego tak jest. Mały daszek hmm.. zapomniałem wstawić rynne, także to zrobie. A co myślicie o pierwszym renderze?? chodzi mi dokładnie o klimat ,czy odczuwacie w scenie zachód słońca?? Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 2 render fajne ale troszke mogles go jeszcze w ps przygotowac ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvi Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 pierwszy obrazek jesli chodzi o słonce to rzuci dłuzsze cienie murek troche ciemniej i nie wiem czemu ten cien sie załamuje to jesli chodzi o mnie. nie pracuje jeszcze na tym programie wiec jest i tak genialnie wiec szacunek:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 za bardzo mi sie niepodoba, brak wszelkiego wrażenia fotorealizmu, malo ciekawie, monotonnie i slabe wykonanie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi