Napisano 23 Maj 200618 l Witam. Postanowiłem wyskoczyć z wnętrz i popracować troche na świeżym powietrzu. Jak w tytule ,przedtawiam wam mój pierwszy exterior. Pozdrawiam.
Napisano 23 Maj 200618 l oświetlenie na tym z zachodem słońca niebardzawe :P na drugim już o wiele lepsze, ale za to tło niepasuje a co do modelu to przydały by się parapety na oknach, okna powinne być głębiej w ścianie, i ten mały daszek po prawej powinien wystawać za obys ścian i jeszcze mogłeś dać jakiegoś bumpa na tynk żeby niebył taki płaski :)
Napisano 23 Maj 200618 l nieźle .. ale tło w 1 renderze nie wspólpracuje z modelami. Cień drzewa powinien być dłuuugi aż do kamery . .a on się kończy przed domem, bo spójsz gdzie jest słońce. Ale jak zastawie tło ręką :P to mi sie bardzo podoba Pozdrawiam
Napisano 23 Maj 200618 l dom i otoczenie super, tło sztuczne daszek mały do poprawki - zrobią ci się zacieki po deszczu
Napisano 23 Maj 200618 l Autor Dzieki za komentarze. Kurcze cieżko jest dobrać i wpasować odpowiednie tło , postaram sie to zmienić. Co do cienia drzewka to 100% racji , źle ustawiłem źródło światła i dlatego tak jest. Mały daszek hmm.. zapomniałem wstawić rynne, także to zrobie. A co myślicie o pierwszym renderze?? chodzi mi dokładnie o klimat ,czy odczuwacie w scenie zachód słońca?? Pozdrawiam.
Napisano 23 Maj 200618 l pierwszy obrazek jesli chodzi o słonce to rzuci dłuzsze cienie murek troche ciemniej i nie wiem czemu ten cien sie załamuje to jesli chodzi o mnie. nie pracuje jeszcze na tym programie wiec jest i tak genialnie wiec szacunek:P
Napisano 23 Maj 200618 l za bardzo mi sie niepodoba, brak wszelkiego wrażenia fotorealizmu, malo ciekawie, monotonnie i slabe wykonanie, pozdr