Woznkt Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Tak jak w temacie Chcemy sobie w robocie wykonać szturmowca imperium, wersję klasyczną gwiezdno wojenną. Tzn chcemy na początke sobie wydziergać taki hełm jak to oni maj, tylko że ze styroduru, lub czegoś co będzie pod ręką. Do tego celu potrzebujemy referek, które jużsobie znaleźliśmy jakoś. Ale najchętniej przydałby sie model 3d, dzieki czemu łatow można by wygenerować przekroje na któych łatiwej byłoby taki modelik wyrzeźbić. Tak więc zwracam siez uprzejmą prośbą do forumowiczów. Jeżeli ktoś z was modelwoał w 3d takiego szturmowca, albo ma linki do takiego modelu, proszę o udostępnienie. Nie wykorzystamy tego w żadnym złym komercyjnym celu, chodiz o czystą egoistyczną przyjemność noszenia takiego hełmu na sobie (może kiedyś całej zbroi :P) ps. mamy już model MG-42 styrodurowe na podstawie którego robiono karabiny laserowe szturmowców, wiec już początek jest! Z góry dziękuję i liczę na waszą pomoc Niech Żyje Imperator!
vv3k70r Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 w kdw w berku widzialem cale zbroje w zabawkowym, helm vadera nawet dyszal :) kosztuja do 600€ zaleznei do wypasow
Gość spokojny Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 Nie masz na kogo liczyć? licz na siebie to jedno z lepszych przysłowiów :) Wiec rabotaj a metodą prób i błędów napewno predzej czy później osiągniesz zamierzony efekt - narka :)
damusTo Napisano 25 Maj 2006 Napisano 25 Maj 2006 A ja posiadam taki model jedak chciałbym wiedzieć w jakim dokładnie to celu, nie ukrywam że myślę raczej o jego odsprzedaniu, no chyba ze powód bedzie bardzo przekoujący.
Woznkt Napisano 26 Maj 2006 Autor Napisano 26 Maj 2006 Hej damusTosie! Nie ma tu żadnych szczytnych celów. Chcemy sobie po prostu wydziergać hełm takiego szturmowca. Czasem nas po prostu łapie chętka wyskrobania czegoś ze styroduru. Mamy fotki, ale łatwiej byłoby sobie zrobić przekroje z modelu, co bardoz ułatwiłoby rzeźbienie. Twój model nie zostanie wykorzystany w żadnym komercyjnym celu, jeżeli się o to boisz to nie zarobimy na nim żadnych pieniędzy. Nie potrzebuję też całego modelu, wystarczy sama głowa, może być nawet maksymalnie okrojona, chodzi o to żeby złapać główne kształty, dalej już się dorzeźbi. Tak wiec wdzięcznym będę za udostępnienie że hej! Na poparcie fotki naszych gunów styrodurowych i co potem z nimi robimy :D (w sumie to już gdzieś tu było)
zeet Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Taki model jest na forum w dziale -modele . //http://www.max3d.pl/show.php?id=modele_2starwars
damusTo Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Ops, faktycznie nigdy tam nie zagladam, mój błąd, jakby Was nie satysfakcjonował łap mnie ma maila z profilu
Rekomendowane odpowiedzi