Taylor Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 Nie wiem czy powinienem ujawniać swojej umiejętności modelowania bo są raczej kiepskie ale co tam, do odważnych świat należy... Zmodelowałem taki oto bolid, a raczej jego część. Tak mnie dziś naszło na Audi więc oto i ona: Powiedzcie co o niej sądzicie,wytknijcie błedy do porpawienia itp.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 troche zbyt kwadratowo, zbyt mocny chamfer, ale pokaz siatke to ocenimy, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7demon Napisano 23 Maj 2006 Share Napisano 23 Maj 2006 malo jak narazie i troche krzywo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 No nawet fajnie, ale maska jest cala prosta (chodzi mi o to, że nie zgina się razem z nadkolem koło światła). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 24 Maj 2006 Share Napisano 24 Maj 2006 Hehe no przychylam sie jak wyżej i w kestii formalnej bolidem to bym tego nie nazywal ;) przyjżyj sie temu jak to jest w kwestii nadkole-maska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 wczoraj juz miałem napisac post ale forum siadło :/ dorobiłem drzwi, progi, oraz zderzak : sorry za takiego screena ale czasu nie miałem... A teraz co sie tyczy kwestii nadkoli : Według mnie tak własnie powinno to wygladac, nie widze aby tam było spore zaokrąglenie. Prosze oto zdjecie do porównania i siatka nadkola modelu: #foto #siatka modelu czekam na komenty ds. maska-nadkole ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Strasznie krzywo i za gesto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Strasznie krzywo i za gesto... bo siatka jest z MeshSmooth... a krzywo hmm trzeba poprawic:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 jakbys wszystko zrobil z 1 czesci to by bylo równiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 jakbys wszystko zrobil z 1 czesci to by bylo równiej no masz racje .. ale wiesz bede go poprawiał w wolnym czaasie i tez bedzie rowno chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Sorry ze post pod postem ale nikt sie nie wypowiada:D Daje siatke , która jest felerna i do poprawy: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldx Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Przynajmniej wiesz ze zobisz źle, siatka krzywa cala do poprawy szczegulnie przy rowkach pomiędzy poszczegulnymi elementami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Maj 2006 Share Napisano 26 Maj 2006 no rzeczywiscie jest felernie i dfo poprawy:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi