Napisano 23 Maj 200618 l Nie wiem czy powinienem ujawniać swojej umiejętności modelowania bo są raczej kiepskie ale co tam, do odważnych świat należy... Zmodelowałem taki oto bolid, a raczej jego część. Tak mnie dziś naszło na Audi więc oto i ona: Powiedzcie co o niej sądzicie,wytknijcie błedy do porpawienia itp.:)
Napisano 23 Maj 200618 l troche zbyt kwadratowo, zbyt mocny chamfer, ale pokaz siatke to ocenimy, pozdr
Napisano 24 Maj 200618 l No nawet fajnie, ale maska jest cala prosta (chodzi mi o to, że nie zgina się razem z nadkolem koło światła).
Napisano 24 Maj 200618 l Hehe no przychylam sie jak wyżej i w kestii formalnej bolidem to bym tego nie nazywal ;) przyjżyj sie temu jak to jest w kwestii nadkole-maska
Napisano 25 Maj 200618 l Autor wczoraj juz miałem napisac post ale forum siadło :/ dorobiłem drzwi, progi, oraz zderzak : sorry za takiego screena ale czasu nie miałem... A teraz co sie tyczy kwestii nadkoli : Według mnie tak własnie powinno to wygladac, nie widze aby tam było spore zaokrąglenie. Prosze oto zdjecie do porównania i siatka nadkola modelu: #foto #siatka modelu czekam na komenty ds. maska-nadkole ;)
Napisano 25 Maj 200618 l Autor Strasznie krzywo i za gesto... bo siatka jest z MeshSmooth... a krzywo hmm trzeba poprawic:D
Napisano 25 Maj 200618 l Autor jakbys wszystko zrobil z 1 czesci to by bylo równiej no masz racje .. ale wiesz bede go poprawiał w wolnym czaasie i tez bedzie rowno chyba:)
Napisano 25 Maj 200618 l Autor Sorry ze post pod postem ale nikt sie nie wypowiada:D Daje siatke , która jest felerna i do poprawy: Pozdrawiam
Napisano 25 Maj 200618 l Przynajmniej wiesz ze zobisz źle, siatka krzywa cala do poprawy szczegulnie przy rowkach pomiędzy poszczegulnymi elementami.