cfaniak Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 A więc tak... Nie jest to moja pierwsza przygoda z maxem ale poprzednie były tak mało znaczące więc nie ma o czym mówić. Od niedawna postanowiłem się za to porządnie zabrać i po kilku tygodniach postanowiłem podzielić się efektem swojej pracy. To co tu pokazuje to tak na oko 50% efektu końcowego, ale chciałem zobaczyć jak ogólnie inni na to patrzą i co mają do powiedzenia. 3dstudio7+vray+mały ps. Uwagi ,sugestie i konstruktywna krytyka mile widziane.
hkropinski Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 kilka tygodni to o kilka tygodni za duzo jak na taką pracę... ale jak na to ze ejstes poczatkująym to powiem ze wmiarę ladna pracka, tylko troche nieprzemyslana... trawa w lazience??:/ no niewiem... pozdr
cfaniak Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 No kilka tygodni na modeling, rendering, takie tam, ogólnie na nauke tego wszystkiego. Poza tym studiuje a to zabiera dużo czasu więc... Ale koniec biadolenia. Sama pracka to kilka godzin jakby tak razem zebrać. Ogólnie rzecz biorąc trawy mialo nie być tylko kamienie i donica z jakąś roślinką ale wyszło jak wyszło, może poprawie. Z tym całym świetlikem to sugerowałem sie łazienką z katalogu firmy Roca.
7demon Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 no nie jest zle. ta trawa to faktycznie dziwne. na razie malo detali, troche pusto, ale skoro to tylko 50% to czekam na wiecej.
rudylew Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Render przyjemny.. w odbiorze :) a na reszcie to się mozna zawiesić i zastanawiać (co to i do czego) pozdrawiam...witam
MaGuu Napisano 23 Maj 2006 Napisano 23 Maj 2006 Ta trawa za szyba nie wygląda jak by byla za szybą, znaczy się cięzko to dostrzec :) Imo to nie taki głupi pomysł, gdyby nie te deseczki, gdyby trwaa tworzyła integralną całośc z zewnetrzem to bylo by fajno:) A tak teraz - miły render :] Bedzie prysznic?
cfaniak Napisano 23 Maj 2006 Autor Napisano 23 Maj 2006 Bedzie bedzie, naprzeciwko sedesików i bidetów ale na razie jest w fazie powstawania. Moze przy nastepej aktualizacji bedzie widoczny
Marcin Napisano 24 Maj 2006 Napisano 24 Maj 2006 Witam. Twój wątek jest źle nazwany, przeczytaj regulamin dot. nazewnictwa wątków w działach Galeria i WIP pod linkiem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Następnie wprowadź poprawki zgodnie z wytycznymi regulaminu. Zapoznaj się też z całym regulaminem max3d.pl: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Niezastosowanie się do powyższych zasad zaowocuje usunięciem źle nazwanego wątku.
Rekomendowane odpowiedzi