Jump to content

Scena 3D: Łazienka

cfaniak

Recommended Posts

A więc tak... Nie jest to moja pierwsza przygoda z maxem ale poprzednie były tak mało znaczące więc nie ma o czym mówić. Od niedawna postanowiłem się za to porządnie zabrać i po kilku tygodniach postanowiłem podzielić się efektem swojej pracy. To co tu pokazuje to tak na oko 50% efektu końcowego, ale chciałem zobaczyć jak ogólnie inni na to patrzą i co mają do powiedzenia. 3dstudio7+vray+mały ps. Uwagi ,sugestie i konstruktywna krytyka mile widziane.

888bc2600b122acf.jpg

No kilka tygodni na modeling, rendering, takie tam, ogólnie na nauke tego wszystkiego. Poza tym studiuje a to zabiera dużo czasu więc... Ale koniec biadolenia. Sama pracka to kilka godzin jakby tak razem zebrać. Ogólnie rzecz biorąc trawy mialo nie być tylko kamienie i donica z jakąś roślinką ale wyszło jak wyszło, może poprawie. Z tym całym świetlikem to sugerowałem sie łazienką z katalogu firmy Roca.

Ta trawa za szyba nie wygląda jak by byla za szybą, znaczy się cięzko to dostrzec :) Imo to nie taki głupi pomysł, gdyby nie te deseczki, gdyby trwaa tworzyła integralną całośc z zewnetrzem to bylo by fajno:) A tak teraz - miły render :] Bedzie prysznic?

Witam.

Twój wątek jest źle nazwany, przeczytaj regulamin dot. nazewnictwa wątków w działach Galeria i WIP pod linkiem:

http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595

Następnie wprowadź poprawki zgodnie z wytycznymi regulaminu.

Zapoznaj się też z całym regulaminem max3d.pl:

http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43

Niezastosowanie się do powyższych zasad zaowocuje usunięciem źle nazwanego wątku.