Napisano 23 Maj 200618 l A więc tak... Nie jest to moja pierwsza przygoda z maxem ale poprzednie były tak mało znaczące więc nie ma o czym mówić. Od niedawna postanowiłem się za to porządnie zabrać i po kilku tygodniach postanowiłem podzielić się efektem swojej pracy. To co tu pokazuje to tak na oko 50% efektu końcowego, ale chciałem zobaczyć jak ogólnie inni na to patrzą i co mają do powiedzenia. 3dstudio7+vray+mały ps. Uwagi ,sugestie i konstruktywna krytyka mile widziane.
Napisano 23 Maj 200618 l kilka tygodni to o kilka tygodni za duzo jak na taką pracę... ale jak na to ze ejstes poczatkująym to powiem ze wmiarę ladna pracka, tylko troche nieprzemyslana... trawa w lazience??:/ no niewiem... pozdr
Napisano 23 Maj 200618 l Autor No kilka tygodni na modeling, rendering, takie tam, ogólnie na nauke tego wszystkiego. Poza tym studiuje a to zabiera dużo czasu więc... Ale koniec biadolenia. Sama pracka to kilka godzin jakby tak razem zebrać. Ogólnie rzecz biorąc trawy mialo nie być tylko kamienie i donica z jakąś roślinką ale wyszło jak wyszło, może poprawie. Z tym całym świetlikem to sugerowałem sie łazienką z katalogu firmy Roca.
Napisano 23 Maj 200618 l no nie jest zle. ta trawa to faktycznie dziwne. na razie malo detali, troche pusto, ale skoro to tylko 50% to czekam na wiecej.
Napisano 23 Maj 200618 l Render przyjemny.. w odbiorze :) a na reszcie to się mozna zawiesić i zastanawiać (co to i do czego) pozdrawiam...witam
Napisano 23 Maj 200618 l Ta trawa za szyba nie wygląda jak by byla za szybą, znaczy się cięzko to dostrzec :) Imo to nie taki głupi pomysł, gdyby nie te deseczki, gdyby trwaa tworzyła integralną całośc z zewnetrzem to bylo by fajno:) A tak teraz - miły render :] Bedzie prysznic?
Napisano 23 Maj 200618 l Autor Bedzie bedzie, naprzeciwko sedesików i bidetów ale na razie jest w fazie powstawania. Moze przy nastepej aktualizacji bedzie widoczny
Napisano 24 Maj 200618 l Witam. Twój wątek jest źle nazwany, przeczytaj regulamin dot. nazewnictwa wątków w działach Galeria i WIP pod linkiem: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=2595 Następnie wprowadź poprawki zgodnie z wytycznymi regulaminu. Zapoznaj się też z całym regulaminem max3d.pl: http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 Niezastosowanie się do powyższych zasad zaowocuje usunięciem źle nazwanego wątku.